Anem a Polònia!!!


El matí de dimecres dia 19, mentre fèiem la pregària del matí, una dona de la neteja ens va portar un sobre que li havien dit que entregués. El sobre anava dirigit al senyor "Nil Morena Paiao". El Sergi, tot estranyat, va preguntar si algú coneixia aquest senyor. Però ningú no sabia qui era. De moment, aquí es va acabar tot.
Però just abans d'acabar l'assaig de la tarda, van arribar el Manel i el Sergi a la Sala Pare Ireneu. Tot seguit, van ensenyar el sobre del matí, i ens van dir que aquest nom contenia el nom d'una gira de concerts. En aquell moment, l'ambient de la sala d'assaig es va omplir d'emoció i de sorpresa. Ningú no s'ho esperava!
El sobre contenia un CD, amb música del país on aniríem. I quan va començar a sonar la cançó que cantaven les poloneses a Suïssa, alguns van començar a dir: "Polònia! Polònia!", i s'aixecaven i aplaudien. Però uns altres no s'ho acabaven de creure, com si no pogués ser.
I quan es va acabar la cançó, ens van dir que el senyor Nil Morena Paiao eren les lletres d'una frase: "Anirem a Polònia!!" (i no la de TV3!). I que, a més, tornant de Polònia, volaríem fins a París per anar a prop de Poitiers a fer un concert.
Del 21 al 28 de juny anem a Polònia i França, el 29 hi ha el comiat de la nostra estada a l'Escolania, i el 30 els escolans grans marxem a Londres per fer un intercanvi amb els nois d'una escola benedictina.
Ben mirat, la promoció 2004-2008 podem dir que haurem estat a: Espanya, Itàlia, el Vaticà, Suïssa, Hongria, França, Polònia, Andorra... i Anglaterra de viatge de fi d'Escolania!!! Tota una gira per Europa.
Lluís Girbau

Comentaris

Anònim ha dit…
Suposo que des d'ara fins a final de curs, ja no hi haurà més queixes, ooooiiiiii???
Quina passada!! I quina pena el dia 29 quan marxeu!!

Una abraçada i bona tornada a la feina!!
Anònim ha dit…
I a més de tots aquests països i llocs visitats, no podeu oblidar la meravellosa, única, extraordinària, fantàstica i especial CIUTAT DE REUS i el seu esplèndid concert al Teatre Fortuny ara fa dos anys.

Aprofito per deixar la meva petjada al bloc i saludar a tots els escolans. Que acabeu de passar unes bones vacances

atentament
MARCOS NAVAS àlies "PINTO"
Anònim ha dit…
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!

Ara ho entenc!!!!!!!! M'ha costat una mica, però ara ho entenc!!!!!

Així resulta que no és que aneu al programa del Toni Soler sinó que aneu a la Polònia de veritat. Que guay, no??????

I ara una classe de polonès bàsic: ja sé que hi aneu pel juny, però per si us agafés el cap d'any allà (!!??), podeu dir (més o menys): "szeslivego novego roko", que traduït vol dir: Feliç any nou! És l'únic que sé dir en polonès!!! (Quina espurna!)

Au, fins aviat!

Àngel, osb