30/4/08

Continua la gira per Itàlia

Segon dia.
Va ser un dia també turístic. Vàrem visitar el Vaticà. Vam fer molta cua per poder entrar a la Basílica de Sant Pere, i un cop a dins, ens vam quedar meravellats de com n’era de gran i bonic. Ens vam dividir per cursos, i vam poder fer un tomb per la Basílica. En sortir, vàrem anar a la Cripta, on hi ha tots els Papes enterrats. Vam poder veure la tomba de Joan Pau II. Després d’això, vam tenir l’ocasió de comprar en unes paradetes: petits records i postals. Tot seguit vàrem agafar un bus turístic, amb el qual vam recórrer part de Roma fins a un turonet amb una vista esplèndida de tota la ciutat. Després, vam agafar el metro fins a prop d’on ens hostatjàvem, i allà vam dinar.
A la tarda ens vam dirigir cap a l’Església de Montserrat. Vam fer una prova de so curta, i ens vam preparar pel concert. El concert va ser un pèl curt, però maco. L’església era molt acollidora. Hi havia el P.Abat, l’Abat de Montecassino, l’ambaixador espanyol i el Cardenal Poupard. Sense saber nosaltres que hi era, hi havia una figura molt important: el “Papa negre”, que és el cap dels jesuïtes de tot el món.
Després del concert, i amb moltes ganes de voler menjar pizza a Itàlia, vàrem anar a una pizzeria. Vaig ser un dels últims en tenir pizza, però la vaig disfrutar molt!
En acabar de sopar, l’autocar ens esperava per dur-nos a la residència.
Un dia bastant intens per les visites i el concert, però en vam quedar tots molt contents.
J. Oriol Pi

5 comentaris:

Montserrat Surroca Canadell ha dit...

Gràcies pels vostres comentaris! Ens ajuden a sentir-vos més a prop. Entre les vostres paraules i les imatges, ens podem fer una idea de com va tot...
Felicitats a l'equip de redacció!

Anònim ha dit...

Hola nois,

Quina crònica més actualitzada!! Sou molt eficaços!! I es nota que l'Oriol és un any més gran: com s'explica!!!

Quan llegeixo que heu menjat una pizza a Roma... Mmmmmmm!!! Em fa recordar ara just farà 10 anys, a principis de maig del 98, quan vaig estar a Roma tres dies i vaig menjar la millor pizza de la meva vida... sí, i la pizza que van trigar més a fer!!! No les fan de qualsevol manera: les fan a poc a poc i amb molta cura, per això són tan bones!! Bon profit!!!!

Au, que acabeu de tenir un bon viatge per Itàlia.

A rivederci (!!??)

Angelo

Narcís Magda ha dit...

Gràcies per les vostres explicacions, i compte amb menjar massa pizza que se us pot indigestar!

Avui, 1 de maig voldriem felicitar a l'Aniol pel seu Sant:

FELICITATS ANIOL!, de part dels teus pares i de tota la familia!

i felicitats a tots, pels vostres èxits i per portar l'Escolania i Catalunya al món.

Narcís, Magda i familia Ribes Ripoll.

Núria Lajunta ha dit...

Hola a tots!
Quina enveja sana que ens feu!
Aprofiteu fins a l'últim moment, que aquestes coses es recorden tota la vida!
Us felicito per tenir tan actualitzat el blog, ens agrada tenir notícies vostres!
Fins aviat!

Jordi ha dit...

És bonic poder seguir els vostres passos des de la distància.
Continueu passant-vos-ho bé i gaudiu dels concerts, segur que sortiran bé.
Una abraçada i fins aviat.