Tercer dia de viatge

Tercer dia.
Ahir vam anar amb autocar gairebé tot el dia, tot i que vam fer algunes parades. Com per exemple, a Montecassino, que és on Sant Benet va escriure la Regla. Allà, el Luigi ens va ensenyar el monestir explicant-nos la vida de Sant Benet. També ens va dir que havien destruït el monestir a la Segona Guerra Mundial i l’havien reconstruït, i tots ens vam quedar molt sorpresos de com havien fet la reconstrucció. Vàrem assistir a la pregària de Sexta de la comunitat de monjos, i després vam cantar el Magnificat davant de la tomba de Sant Benet. Tot seguit, vam dinar al refetor del monestir.
Montecassino està a la muntanya, igual que Montserrat, i és un lloc molt maco i molt verd.
Vam tornar cap a l’autocar, i feia molta calor. Per sort, vam parar a una àrea de servei a prendre un refresc.
Al cap de poc d’haver tornat a arrencar, ens van fer canviar d’autocar. Ens van dir que el conductor havia conduït massa estona. Aquest segon autocar era molt vell i anava lent, i per això vam crear una gran cua de cotxes.
Després, vam arribar a Viggiano, on ens van fer quedar en dos hotels diferents. El poble està situat en una muntanya, i té un paisatge espectacular.
Adrià Martínez

Comentaris

Anònim ha dit…
Hola escolans, estic encantada d'haver entrat al 100peus, m'ha agradat veure les fotos. Les vostres notícies ens apropen a vosaltres i són molt divertides, continueu explicant anècdotes i tot el que pogueu.
Disfruteu d'Itàlia!
Lluc, Núria i Marta, (mare d'en Miquel De Jorge)
Anònim ha dit…
Hem vist les notícies en anglès de l'H20news. Hem sentit l'entrevista que han fet al LLuis GIrbau i al pare Abat. QUina emoció!!!
Núria
(germana del Miquel)
Això sí que és aprofitar el temps! Entre la pizza, el gelat, les visites, els concerts... tornareu molt refets...
Penseu que des d'aquí, a part dels comentaris i les fotos, us hem pogut escoltar! (això sí, fragments molt petits)
Vinga, que acabeu d'aprofitar el poc que us queda.
Ens veiem demà!
Angel Pons ha dit…
Hola nois,

Us felicito per la vostra eficàcia i puntualitat en les cròniques del viatge!! Avui he passat un moment per l'Escolania i, al veure-ho tot tan buit, això que penso: "Que trista que és una escola sense nens!", però estic molt content de que us ho passeu tant bé!! Celebro que hàgiu visitat Montecassino, les fonts del monaquisme benedictí, i us dono les gràcies per la vostra pregària davant la tomba de sant Benet.
Per aquí, ja ho veieu: us enyorem tots una mica, però ens alegra saber que el viatge us va molt requetebé!!!

Fins aviat,

Angelo, osb