Ja en son 10.000!

Quin goig poder dir que ja son 10.000 les visites al bloc 100peus! Realment fa illusio veure com un projecte que continuava la tradicio de l'antiga revista "Centpeus" pot seguir endavant amb una edicio mes moderna, adaptada als nous temps. Els de l'Equip de Redaccio vam comencar aquest bloc amb entusiasme, i estem sorpresos i contents de veure que tantes persones hi hagin pogut entrar i veure les nostres croniques, entrevistes... Gracies a tots els qui hi heu entrat, perque sou vosaltres els qui heu fet que aquest comptador hagi arribat a aquesta xifra, i segueixi pujant.
I per part meva, faig l'ultima entrada i m'acomiado del servei de Cap de Redaccio del 100peus. I ho faig sense accents, perque escric des de Londres.
Tant de bo que el comptador segueixi pujant i pujant, i cada dia siguin mes les persones que es facin mes seu aquest bloc dels escolans.
Fins sempre!

Lluis Girbau.

Comentaris

Anònim ha dit…
Felicito a l'equip de redactors del Cent Peus per la seva tasca i per les activitats que aquí s'hi poden contemplar. Heus aquí un gran fan de la vostra pàgina web, sempre pendent de notícies noves i de les actualitzacions. Continueu així i molta sort.

Aprofito també per saludar als de segon en el seu viatge per Londres, espero que el pogueu aprofitar bé. També us desitjo una bona tornada, perquè com hàgiu de tornar d'allà dalt en autocar... crec que no ens veurem en una temporada! jajajajaja

Atentament, i des de Reus...
MARCOS NAVAS, àlies "Pinto"