Gira pel País Valencià


Ei Centpeuaires! Com alguns deveu saber, ara els escolans estem al País Valencià, concretament a Castelló. Avui ens hem aixecat una mica més tard, i després d’esmorzar, hem preparat tot el que necessitàvem per la gira. Ho hem carregat a l’autocar, i hem marxat aproximadament a les 9h.
Al migdia ens han fet una visita guiada per Peñíscola. La visita s’ha centrat en la part antiga del poble, on també hem recorregut el castell. I ens han explicat moltes coses del Papa Luna que va ser una persona molt important en el seu temps.
Després de la visita, hem dinat al costat del mar fent un picnic.
Tot seguit, hem continuat el nostre viatge cap a Castelló. Quan hem arribat, aproximadament per allà les 16:30h, ens hem instal·lat en un Seminari de Castelló. Acabada la instal·lació, hem anat un moment a la Basílica de la Verge del Lledó, on allà mateix hem cantat una pregària del Pare Ireneu dedicada a aquesta Verge.
Després, hem anat a fer la prova de so a un auditori, i allà mateix hem fet un berenar-sopar. I després ja ha vingut el concert.
Hi havia bastanta gent, i creiem que ens ha sortit bastant bé i que la gent n’ha quedat contenta.
Finalment, per acabar, ens hem canviat i hem tornat cap al Seminari, on hem fet com un petit ressopó i hem anat cap al llit. Bona nit.

Xavier Gonfaus

PD: El Xavier ha escrit aquesta crònica dimecres dia 29.

Comentaris

Angel Pons ha dit…
Veig que us va molt bé aquesta gira, felicitats!!

Molts records des del Miracle,

Àngel