Primer dia al País Basc


Després d’un llarg viatge de més de 7 hores, vam arribar esgotats al País Basc. Ens vam allotjar en un alberg de Zarautz. Aquest alberg es troba a deu minuts a peu de la platja, i a un quart d’hora de San Sebastián amb cotxe.
Després d’un bon descans, hem iniciat un nou dia. Ens hem despertat a un quart de nou, mentre la llum del sol entrava per les finestres. I tres quarts d’hora més tard, estàvem esmorzant a la planta de baix. L’esmorzar consistia en llet, cacau, torrades, suc, cereals i magdalenes. Era com un buffet lliure.
A les 10h pujàvem a l’autocar per anar a San Sebastián, on ens hem dirigit al passeig marítim, i després d’una llarga estona observant les onades, hem anat a l’Aquarium. La visita l’hem començada pel museu de l’aquari. I seguidament hem anat a observar els peixos. Hem vist com els donaven menjar. Hi havia una multitud de peixos. A les 13h tornàvem a l’autocar, on hem recollit el Vicenç i el Bernat, que arribaven amb el tren. Mitja hora més tard, hem dinat espaguetis, mandonguilles i peres. I ara estàvem mirant “El Reino de los cielos”.
Al País Basc tots estem bé.

Joan Seguí

Comentaris

LÍDIA TEJADA ha dit…
Hola nois!!. Quina sort que us ho esteu passant bé, aprofiteu l'estada a San Sebastian doncs es un lloc molt bonic, llàstima que el sol no sigui tant protagonista, encara que sou vosaltres els que esteu aquí al Pais Vasc per donar la nota. Veig a la foto que sortiu molt aixerits amb la "Conxa" i el "Parc d'atraccions" al darrere, i per la impressió que tinc al veure les vostres cares i amb els abrics oberts, em far pensar que no deu fer gaire fred. Oi?.
Bueno, continueu disfrutant i fins aviat nois!!!!!.
P.D. Continueu fent cròniques com aquesta que als pares ens feu sentir que us tenim a prop i envieu també foto i si pot ser de tots, millor.
Adeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuu!!!!!!!
Núria (mare del Jofre) ha dit…
Gràcies per compartir aquesta crònica del primer dia!
Aprofiteu totes les experiències que us porti aquest viatge i gaudiu d'un país preciós!
Agur!
Juli i Olga ha dit…
Hola nois,
Ja teníem ganes de rebre notícies vostres! Si us serveix de consol, demà serem nosaltres, pares i mares, que farem aquest llarg viatge de 7 hores...
Disfruteu d'allò més d'aquests dies.
Una abraçada ben forta!!!
Família Ruiz-Rey
Gil Puig Surroca ha dit…
Des de casa us desitjo molta sort i que no s'anulin més concerts. Que us ho passeu bé! Com us envejo...
Lluís Juanós ha dit…
Zuen kronikagatik grazia asko. Zain nago guzti joaki dadila oso ondo, herri hau goza dezazuen eta kontzertuak arrakasta bat izaki daitezen. Guzti eta laster besarkada bat!

Lluís
Àngel Pons ha dit…
Hola nois,
celebro que us ho passeu molt bé per Euskal Herria, però recordo als de 1r que teniu una llarga fitxa de mates per dilluns, i els de 2n us posaré un examen sorpresa.
Per anar fent boca, resoleu:

2x + 4 = 10

dw

Àngel
Marcos Navas ha dit…
Ei, nois! Però que bé que us ho passeu! I quina enveja que em feu. Des de l'Escolania, records de tots els ens quedem aquí!

Nosaltres també ens ho estem passant molt bé. Els petits han organitzat uns grans campionats de futbol i avui divendres al migdia jugaran la gran final. Alguns profes ho aniran a veure i tot.

Molta sort i agafeu forces per la setmana vinent que serà molt intensa!
Anònim ha dit…
Hola nois!

Celebro que estigueu bé (i tan ben alimentats ;-))i que ja us hagin marxat les preocupacions. Aprofiteu la vostra estada i acabeu de passar-ho bé!

Laura
Unknown ha dit…
No sabeu com m' hauria agradat vindre però la vida és així quan menys t' ho esperes,arriba la grip A. A mi m' hauria fet molta il·lusió anar a veure l' aquari perquè fa molt de temps que no hi vaig.
Aquesta nit cantaran tres escolanies
a l' hora, però la nostra és la millor.
Ja m' explicareu el que heu menjat.

Joan Alexandre
J.Oriol Pi ha dit…
Ei! celebro que us vagi molt bé per Euskal Herria.Que tingueu sort.
P.D, ara que hi penso aquest diumenge (que hi ha MJ) no ens veurem, llastima, jo que volia passa per l'Escolania...
Bé, molts records a tots!

Salut!

J.Oriol Pi