ENS DEIXA EL PARE JOSEP Mª CARDONA



El dilluns dia 20 de setembre de 2010, el nostre estimat P. Josep Mª Cardona ens va deixar després d'una llarga lluita de quatre anys contra la malaltia del càncer. Entre altres tasques, el Pare Cardona va treballar durant llargs períodes a l'Escolania (primer com a prefecte als anys vuitanta i, després, com a director de la residència a principis del 2000). Durant aquests anys, va fer molt per l'Escolania i pels escolans, dels quals, tots i cadascun d'ells en guarden un bon record. La seva mort ha estat un cop dur per a tots nosaltres, ja que (malgrat uns el coneixïen més que els altres) sempre s'ha fet estimar.

El dia següent, dimarts, vam celebrar el seu enterrament, en una església plena d'antics escolans i de gent que el coneixia. D'aquesta manera i davant una comunitat de monjos trista i emocionada, s'acomiadava de tots nosaltres. D'ell ens queda el seu desmesurat afecte, el seu somriure i la seva infinita fe.




Des del bloc 100peus volem recordar-lo i l'encomanem en la pregària. "Pare Cardona, no ens oblidis i vigila les nostres entremaliadures des del cel!"

Pau Pratsobreroca

Comentaris