EEEEI! QUE PREPAREM EL TELEMÀTIC!!!


El darrer dijous els de secundària vam començar a preparar el Projecte Telemàtic.

El projecte telemàtic “Montserrat, un munt d’aventures” té per objectiu donar a conèixer Montserrat i el seu entorn de manera interactiva.
Així, els alumnes participants en el projecte (més d'un miler) descobreixen les singularitats i la vida quotidiana de l'Abadia i el seu entorn a través dels qui en són uns dels protagonistes, els escolans, esdevinguts guies en aquest projecte.
A partir de diferents itineraris i grups, ens apropem a Montserrat des de diferents àrees: música, natura, socials, religió, matemàtiques... Cada grup és guiat per un escolà que respon i orienta els participants sobre preguntes i consultes que se’ls proposen.

Per començar van venir els professors de les escoles que participaran en el projecte, els escolans els vam anar a buscar a la sala d'assaig i vam anar anar al Pati de la Figuera per fer una foto de grup de l'escolà amb els professors de l'escola que representa i fer una xerrada de coneixença. Després vam cantar la Salve on van assistir els participants i vam anar a dinar al Mirador dels Apòstols. Finalment els professors van anar a la biblioteca per fer una reunió.

Els escolans posem molta il·lusió en aquest projecte ja que hi participem acitvament tot esperant que la Jornada Presencial que es farà en un futur sigui un èxit.

Pau Rubinart i Arnau Buch

Comentaris

Euterpe ha dit…
Queridos escolanos y profesores:
Os deseo un exitoso curso académico. A ver si éste es el año en que puedo ver al coro en directo... ¡Y ojalá apareciera alguna otra grabación como la de Casanovas, qué hermosa!
Os informo de algo que tal vez os interese: la aparición de un nuevo disco del coro de niños de Tölz con motetes a dos coros de la familia Bach. Podéis leer toda la información y más sobre estos colegas alemanes aquí. Muchas gracias y seguid regalándonos el sonido de vuestras voces.
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!! He tret el cap a diferents finestres per conèixer com funciona aquest projecte telemàtic i m'ha semblat magnific!!
Per cada un de vosaltres que porteu i compartiu una part d'aquest projecte,com guia d'un grup ,crec que es una experiencia enriquidora per el vostre futur.Per els nois i noies d'altres escoles una porta oberta a conèixer ,a aprendre .
Endavant !!
Núria