VESTICIÓ DELS DE 4t



El passat 6 de març vàrem vestir amb la saia i el roquet als nois de 4t de primària. Va ser un dia molt bonic per tothom però sobretot pels nous escolans perquè l'acte de vestició sempre s'ha fet a 5è. Però aquest any, i de cara a cursos vinents, s'ha hagut d'avançar la vestició per questions de veu. L'acte va començar amb una carta a la Moreneta que va llegir una mare. Després els nois de 4t agafaven, un per un, un paper on hi havia alguna paraula que definia els requeriments per ser un bon escolà i, a continuació, la penjaven en la saia i el roquet que hi havia exposada a l'altar. A un noi li va tocar la paraula "BARÇA" i és veritat que el Barça és important, però no és necessari per ser escolà. L'acte va prosseguir amb la vestició mentre els escolans cantaven la peça "Sota la Vostra Protecció" del P. Ireneu Segarra.
Quan els de 4t ja van estar vestits del tot, els escolans veterans els hi vam donar la mà com a benvinguda al cor, tot començant pel prefecte, el director de la residència i de l'escola, l'ancià, el sub-ancià, alguns professors i educadors.
Al final, quan va acabar l'acte, vam sortir de la Basílica i vam poder felicitar els nois de 4t més informalment i, després, van anar a fer unes fotografíes. amb les seves famílies. Va ser molt bonic i ens ho vam passar molt bé. Sempre és bonic rebre nous companys a l'Escolania.

L'Equip de Redacció dóna la benvinguda i felicita als nous escolans: Lluís Aymerich, Roger Casals, Marc Cintas, Pau Clusellas, Jaume Diport, Arnau Gòdia, Pablo Morales, Josepmaria Pla, Miquel Rovira, Pau Senserrich i Pau Tolosa.

Pau Rubinart

Comentaris

Euterpe ha dit…
Sean bienvenidos los nuevos escolanos. En cuanto a las jornadas de puertas abiertas, es una idea buenísima; quizás otros chicos se animan a cantar en coros o al menos ven la música de otra forma... ¿No podría ser que recorriesen algunos colegios de España? Claro que es complejo debido a las muchas obligaciones de los escolanos, pero... Sería maravilloso que se os diera a conocer más entre el público joven, que los estudiantes vean cómo se pueden realizar cosas hermosas aun en edad temprana.
Abrazos, y de nuevo os invito a mi blog porque presento un nuevo disco; Las Estaciones de Haydn, con niños cantores, por supuesto. Gracias.
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!!
La meva enhorabona, per els escolans petits.
El joc de les paraules sorpresa.! Ja m'he fixat que a part del Barça ,sortia quelcom de paraules mes necessàries per la feina i el lloc que esteu.
La música,es per mi, un gran al·licient per fer camí,es per aquest motiu que avui comparteixo amb vosaltres una alegria .Marxo a fer una estada en el Monestir del Miracle ,on gaudiré del"paulus" de mendelsshon ,ah i de les paraules del G.Jordi-Agusti Pique.Vosaltres ja els deveu conèixer oi ?
Bon cap de setmana !!
Bona música !!
Núria
Anònim ha dit…
Algú em pot dir com es diu el vestit que portan els escolans de Nontserrat?