LA RECOMANACIÓ DE LA SETMANA


En Pau Rubinart ha obert un nou apartat al 100peus: La Recomanació de la Setmana. Un espai os uns recomanarà llibres, pel·lícules, música i molt més.

Avui us recomanaré una col·lecció de tres llibres d'en Philip Caveney.
Són per nois d'entre 10 i 12 anys.

Va d'un noi que és més aviat patós....

El primer es diu Sebastian Darke Príncep dels Bufons.
  • Sebastian Darke té un problema: és un bufó, però ningú no riu mai amb els seus acudits. No té la gràcia del seu pare, un dels bufons més famosos de la història, però està ben decidit a seguir les seves passes. Per això, emprèn un llarg viatge a terres desconegudes per oferir els seus serveis al rei. Una història fantàstica, original i divertida en què no hi ha bruixes ni fetillers, sinó humor a cabassos.
El segon es diu Sebastian Darke Príncep dels Pirates.
  • El bufó Sebastian Darke, el seu Bufalop xerraire i el nan Cornelius posen rumb cap a una nova aventura que tindrà com a punt de partida el bulliciós Port de Ramalat. Des d'allà salparan en un viatge perillós a la recerca del fabulós tresor perdut del rei dels pirates. En el seu periple hauran d'enfrontar-se a una multitud d'obstacles com ara una poderosa bruixa amb un terrorífic secret, enèrgiques batalles navals, pirates i bèsties marines. Descobriran el tresor perdut? Viurà Sebastian per a contar l'aventura? Serà vençut Cornelius en combat? I el més important: pararà Max, el bufalop, de queixar-se alguna vegada? Quina llauna! En aquesta història repleta de bon humor, els protagonistes, continuaran coneixent personatges estrambòtics que et faran riure sense parar.

I el tercer i últim es diu Sebastian Darke Príncep dels Exploradors.

  • La història comença amb els nostres protagonistes Sebastian, Cornèlius i en Max en una de les selves perdudes de Sud Amèrica, d’aquestes plenes de vegetació i molta humitat. En Max no és una persona, és un bufalop de 200 quilos per a portar càrregues. També hi van dos homes estrangers, grassos, grans i calbs i una mula de càrrega. El rei els ha encomanat buscar una ciutat perduda al cor de la selva. Mentres tots estant avançant pel camí, un dels homes grans i calbs cau a terra amb una fletxa a l’esquena i, després, algú mata l’altre home i la mula fuig espantada amb totes les provisions. Sebastian i companyia arriben a un poblat indígena els habitants del qual qual ajudaran als nostres amics a trobar la ciutat perduda.

Espero que us agradin tan com a mi!! Ja ho veureu, no podreu parar de riure!!

Pau Rubinart

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!! la vostre recomanació
m'ha servit per fer un regal a un xiquet amant de la lectura . Una bona idea aquest apartat.
Vaig gaudir ,em vaig emocionar en el concert de Manresa .

Bona feina ,bona música
Nuria