VESTICIÓ DELS NOUS ESCOLANS DE 4t

El diumenge dia 11 de setembre (Diada nacional de Catalunya) vam celebrar la vestició dels escolans que estan fent 4t de primària i de dos de 5è, que han entrat aquest any i són nous a l'Escolania.
El G.Sergi d'Assís (Prefecte de l'Escolania) va dir coses molt interessants durant la celebració, per exemple, que, al canal YouTube, hi anava molta gent de tot el planeta: russos, japonesos, irlandesos... tot això ho va explicar amb una bola del món. Va ser un dia molt especial i molt bonic pels escolans, pares i germans.
La setmana anterior ja van estar tres dies a l'Escolania i els vam poder conèixer, parlar amb ells. El diumenge següent, es van presentar amb els seus familiars i ho vam celebrar amb una mica de berenar (coca, begudes, etc...).

Equip de redacció

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!!quin goig tanta colla de nous escolans.
Gracies per voler iniciar aquesta nova etapa.
Ben cert que les noves tecnologies ens apropen cada vegada més.Es bonic compartir amb diferents maneres de fer i de viure.
El vostre prefecte cada any aporta una idea original,per fer que el vostre inici en l'escolania us sigui planera i propera.
Bon curs,bona estada i BONA MUSICA !! Nuria.
Anònim ha dit…
Una felicitació al nou equip de redacció del 100peus. Us segueixo per conèixer la vida de l'Escolania. Treballeu força. Busqueu la col·laboració de la resta dels escolans. Bona feina.
Ben cordialment
El C. de Mt.