Tornada de la gira

El dilluns 3 a les 23:45 vam arribar a l’Escolania i ens vam trobar amb els companys de 4t i de 5è que no havien vingut a la gira. El sopar va ser de pizza, truita de patates i flam. Estàvem molt cansats i de seguida vam anar a dormir.
La setmana ha estat una mica dura perquè no havíem estudiat durant una setmana, però tot així l’hem pogut resistir bé.



I aquest dijous els de 2n vàrem anar al Palau de la Música a escoltar el concert de piano del Ricard Rovirosa, antic escolà de Montserrat. Va ser molt interessant i després vam anar a parlar amb ell. Com que ja era molt tard, vam dormir amb sacs en una escola de La Salle de Barcelona.

Equip de Redacció

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!!maca la foto,esteu guapos,no feu cara de cansats ,al contrari feu carona de joia.
Ahir varem conèixer per Tv3("el divendres"gravat)el Ricard...un noi per tenir en compte!!...un bon pianista.
Aquest fi de setmana aprofiteu per renovar energia !!
Des de un racó del Bages,bona feina ,bona música i un fins a sempre .
Núria
Euterpe ha dit…
¡Mi más sincera enhorabuena por los magníficos conciertos! Tengo un amigo en Munich, gran fan de los coros de niños, que os visitó en Bamberg y quedó muy impresionado; . Agradece al coro y a Bernat por el gran trabajo que desempeña y la calidad sonora, mejor cada día.
Por cierto: este amigo estuvo en 2004 en Montserrat y quien lo guió por el monasterio fue el pater Falcó, que además habla alemán. ¿Sigue ese señor en Montserrat?
Muchos abrazos.
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos ,com que Vic es més aprop de casa que Bamberg ,tenia l'idea de venir-vos a escoltar...dons no podrà ser possible. No he trobat ni una entrada.He fet tard ,no obstant estic contenta per tots vosaltres i per les persones que gaudiran del concert.Miraré d'espavilar-me una mica més, per els propers...i sempre em quedaran els motets de les vespres i la salve.
Bona setmana,bona música.
Núria
Marcos Navas ha dit…
Hola nois!!!

Me n'alegro que el viatge us anés tan bé! El vaig seguir amb molt interès!

Ara toca continuar amb la rutina, però no patiu, aviat arribarà Santa Cecília!

Marcos
Moltes gràcies a tots els comentaris que heu deixat!!!Estem molt contents que gaudiu tant quan cantem!!
Marcos:esperem veure't aviat en algun concert!!
Hola nois!veig que tot i que ha costat una mica heu pogut tornar bé a la rutina. A mi també em va costar una mica després del bon viatge que vam fer plegats. Espero que seguiu molt bé. Us envio molts records i espero algun dia poder passar a veureu's per l'Escolania que em faria molta il·lusió!!Seguiu en aquest bon nivell i aquesta bona actitud!!
Molts records a tots!!
Bernat.