Projecte telemàtic "Montserrat. Un munt d'aventures"

Divendres passat, o sigui fa una setmana, hi va haver a Montserrat la Jornada Presencial del Projecte Telemàtic. Per aquest motiu, no us vam poder escriure. Per qui no sàpiga què és, el Telemàtic és un projecte que fem cada any en què vénen vàries escoles aquí a Montserrat per fer diverses activitats, i nosaltres els escolans els fem de guies. Ja anteriorment, cap a principi de curs, els escolans més grans (els d'ESO) coneixen els professors de l'escola i la van a visitar. Així coneixen els alumnes i comencen a parlar, juguen una estona, etc. Després d'aquell dia, es mantenen comunicats per Internet mitjançant uns itineraris que fan les escoles, amb preguntes i respostes sobre Montserrat, i els escolans les corregeixen. Quan falta poc per la Presencial, hi ha una videoconferència entre l'escolà i l'escola. Aquest cop ens ho vam passar molt bé, i vam poder gaudir d'un bon dia. Aquí teniu l'enllaç d'un vídeo on hi ha un escolà, l'Arnau Buch, que surt fent aquestes coses (itineraris, videoconferència...) que us hem explicat. Equip de Redacció http://www.edu3.cat/Edu3tv/Fitxa?p_amb=4846&p_id=79121

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !! Un projecte molt interessant,tant per els escolans com per les escoles.
Mitjançant les fotos i els vídeos podem compartir-ho amb vosaltres,com també constatar la feina que tots els participants vareu tenir el dia de la trobada a Montserrat.
Miraré de pujar,per escoltar-vos i compartir algun acte d'aquesta setmana santa i aprofito per disitjar-vos ... Bona musica ,bona Pasqua !!
Nuria
Anònim ha dit…
Hola Nois!!!
Ahir, una amiga meva, la Núria (fenix) va estar amb vosaltres a l'Escolania!!! Quina sort!!!! Però jo, desde Paris, us vaig veure a la Tele!!! si, si!!! a la KTO, varem veure aquell video en francès!!! molt bonic, per cert!!! Endavant nois!!! a França teniu moooooolts seguidors i seguidores!!!
Bon cap de setmana!!
Rosa (cadfc64)