Projecte nou audiovisual de Montserrat

Aquesta setmana hem gravat una cançó d'Albert Guinovart, titulada Veus, cants i llum, pel nou audiovisual de Montserrat. Els tècnics ens van dir que estaven contents del resultat final. També cantaven amb nosaltres dos solistes, el Roger Padullés (Antic Escolà del curs del Sergi d'Assís) i l'Ivan Labanda. Va ser una llàstima que, quan estàvem a punt d'acabar el videoclip, va començar a ploure. Però ja portàvem molta estona gravant, i els tècnics ja tenien pensat acabar-ho en aquell moment. La lletra de la cançó és del P. Lluís Juanós (professor de Plàstica i Castellà de l'Escolania). Igual que el videoclip de La Marató de TV3, es va filmar al jardí dels monjos (al Benedicite) i a l'atri de la Basílica.

Per si voleu saber més coses de l'Albert Guinovart, us podem dir que va ser el compositor de la música de "El cor de la ciutat", "Mirall trencat" i del musical "Mar i Cel". Aquí teniu un enllaç a la seva pròpia pàgina web:
http://www.albertguinovart.com/

Equip de Redacció. 

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !! poder portar a bon terme un projecte ,sigui gran o petit,ens fa sentir que la feina feta ha estat i serà profitosa, tant per nosaltres com per els altres.
Aquest que heu pogut gestar,serà el recull de moltes il.lusions i de treball compartit....(també la pluja)per tant,quant el gaudim el trobarem embolcat de totes aquestes sensacions.Segur que serà molt bonic !!
Avui abans de la
retransmissio de la Conventual, per la Tv33 he vist un reportatge de musica cat,que el protagonista era....L'Albert Guinovart.La vida es plena de casualitats.....un gran compositor i pianista .
Bona Feina i Bona Mùsica ! Ens veurem...potser en algun lloc allunyat d'aquesta estimada muntanya.
Nuria
manel ha dit…
Vaig tenir la sort de presenciar-vos gravant just abans de que comencés a ploure, així que em sento privilegiat: era espectacular sentir-vos cantar a l’atri i en directe, té una ressonància especial i les vostres veus encara impressionaven més; un luxe!. Pinta molt bé aquest nou audiovisual!
Josep Tolosa ha dit…
Hola xicots.
Felicitats per aquest nou projecte que ja heu fet. Durant els propers anys segur que millorarà molt la informació que els pelegrins tindran sobre la muntanya, el monestir i l'escolania. Una cosa més de la ques estar ben orgullosos, una empremta més que deixeu... Al setembre el veurem junts.
Ah.. i guardeu-vos forces pels concerts d'aquest cap setmana. Que vagi bé i ens veiem a França.

Bona feina.

Pep Tolosa
Unknown ha dit…
Bones a tots!
Ahir vaig tenir l'oportunitat de veure i escoltar aquesta cançó a l'audiovisual de Montserrat. L'any passat, per aquestes dates, encara hi havia el de Montserrat Portes endins. Us vull felicitar perquè el resultat de la gravació amb les vostres veus i la dels dos solistes és meravellosa i molt apropiada pel final de la visita. La lletra és molt significativa pels que peregrinem de tant en tant a Montserrat per trobar pau, serenor i tornar amb un troçet més de la montanya a dins nostre.