Al voltant de Santa Cecília

Santa Cecília és la patrona dels músics. Per això nosaltres la celebrem especialment.
Com cada any, el dimarts més proper a Santa Cecília, els professors de música ens fan un concert perquè a part de veure'ls com a professors també tinguem la oportunitat de veure'ls com a intèrprets. El què més ens va impactar va ser quan les professores de llenguatge musical van interpretar una peça que semblava africana però era d'un compositor americà. Cantaven i feien percussió corporal. 

El dimecres, en Vicenç Prunés, organista de l'escolania ens va fe3r un concert de piano amb una soprano que acompanya des de fa molt temps, la Maria Dolors Aldea. Van interpretar peces de Brahms, Schubert, Wolf... mentre cantava, ens anaven projectant el text en català perquè ella cantava en altres idiomes.

El dijous dia 22, va ser el dia de la festa grossa. Vam començar el dia amb una missa presidida pel P. Manel. Durant la missa, es va representar l'Evangeli. Com que era un dia molt especial vam esmorzar xocolata desfeta i croissants. A continuació, alguns escolans van representar els mítings de cada candidat de la terna. Tot seguit, vam ensenyar els murals que havia fet cada classe i finalment vam anar al poliesportiu a fer la guerra de paperetes i el concurs de recollida. Després vam anar a assaig i després a Salve. Vam anar a dinar i vam votar els escrutadors (els que conten els vots que aconsegueixen els candidats per a bisbetó). El Bisbetó va acabar sent en Benet, el Vicari en Xavier i el Secretari en Ramon.

Després de berenar hi va haver un concert del Liverpool Street Quartet format  per un quartet de corda i un clarinet.

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!!
Primer de tot felicitar al Benet !!Gaudeix molt del teu dia com a Bisbetó, compartint la Festa amb el Xavier i en Ramon,per tots tres,SIGUEU FELIÇOS !! Tingueu present que es una festa ,pero també es responsabilitat i respecte per una molt estimada tradició.
Gracies per compartir tot el munt d'activitats i concerts ,mitjançant el muntatge fotogràfic .
Bona música,bona feina !!
Núria
Anònim ha dit…
Hola nois.
Mols ànims en totes aquestes celebracions que us esperen, Bisbetó i Nadal inclòs. Esperem més notícies fresques. I després .... vacances.
Ens veiem per allà dalt.
Pep Tolosa