Concerts de final de curs.

Ja hem començat la temporada de concerts de final de curs.
En farem un total de cinc i el programa és el mateix en tots ells.

La primera part la dediquem el compositor  anglès Felix Mendelsshon:  Cantem 6 peces, 4 de les quals formen part de la mateixa obra.
La segona part és de peces montserratines i populars catalanes.

De moment ja hem fet els concerts de Figueres i de Vilafranca del Penedès.
En el primer cas vam anar a visitar el Museu Dalí, i el en segon un altre museu gairebé davant de l'església on cantàvem.

Els propers concerts, el primer de tots la setmana vinent, són a Castellterçol, al cap de quinze dies anirem a Lleida i l'altre setmana el dimarts i dimecres ens n'anem a Andorra.
Aquest darrer conccert és al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. Ho aprofitarem per anar a passar tot un matí a Caldea.
L'equip de redacció

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!
En tots dos concerts us hi hem acompanyat..parlo amb plural ja que a Figueres varem ser una colla d'amics que varem venir per gaudir de la musica i de les veus ahhh i també varem cuidar-nos una amiga i jo de la taula dels cds i revistes,que per cert alguns vilatans varen voler rebre alguna explicació de com viviu. Molt bé !!varem fer-hi dos dies mes d'estada...
Vilafranca..hi tinc uns amics que varen convidar-me a berenar-sopar i cap a concert...l'únic que ...va us ho explico....al sortir varem tardar a trobar el meu cotxe.... no recordava bé el lloc on era i puc dir-vos que varem tardar a tenir èxit en la recerca...us deixo somriure una mica,riure molt nooo ..Molt bé també! els meus amics molt contents.
Bona musica !!
Bona feina !!
Núria