Barri gòtic i Ràdio Estel

El dia 15 de novembre vàrem anar a fer un concert benèfic per a Ràdio Estel. De fet era la nostra aportació a una jornada especial per a ells i també Catalunya Cristiana en un acte que anomenen La Nit.
Després de Salve vàrem agafar l'autobús cap a Barcelona.
Aquest cop la visita era una mica diferent; en lloc de fer-nos-la un guia ens la va fer el G.Efrem, barceloní  i bon coneixedor de la zona. Ho va fer molt bé.
Vam visitar la ciutat antiga, la Barcino romana. Ens va explicar on eren les muralles que envoltaven Barcelona en aquella època, una curiositat. L'aqüeducte per on arribava l'aigua a la ciutat, unes columnes d'un temple de l'època... Tot de coses que la gent passa pel costat i ni s'hi fixa.
L'auditori on vàrem cantar (on es va fer el Fòrum de les Cultures) era molt gran, hi cabien gairebé vuit-centes persones. Però a més a més era bonic, semblava el cel.
Els parents o familiars ens van venir a bucar a l'auditori mateix, i vàrem anar cap a casa.


Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!
Un bonic record tinc d'aquest 15 de novembre de" LA NIT ""
Una amiga de Barcelona, es va cuidar de les entrades, com també poder assistir al sopar que es feia després. Una bona colla d'amics varem gaudir del lloc i del bonic i treballat concert que vareu regalar-nos.
Moltes cares conegudes i algun famós ,varem reconèixer tant en el Auditori com en el sopar.
Nosaltres ens varem fer la nostra gresca i ens ho varem passar molt bé...encara que cap número de la rifa va "tocar" a la nostra taula.
El que ens va sorprendre més, va ser la grandiositat del lloc....quantes voltes i escales per arribar al lloc on sopar i després... per trobar el cotxe a la sortida.... no us ho explico.
Be...el que importa es ,la satisfacció que es palpava per el vostre concert i la gran afluència de public que vareu tenir.
Bona música !!
Bona feina
Núria