Cronica del sise dia als Estats Units

Avui dia 15 de marc de 2014 ens hem reunit tots a Calvary Episcopal Church a les 8'45 per agafar l'autocar cap a Washington DC. El trajecte amb autocar ha estat bastant llarguet, d'unes 3 hores per arribar a la capital. Alla hem visitat algun dels monuments de la ciutat, com per exemple l'obelisc de Washington, el Lincoln Memorial (que per cert, surt a les monedes d'un centim de dolar), i la Casa Blanca.
Despres de les visites hem fet un assaig de 15 minuts, i ens hem canviat per la Missa a la Basilica Nacional dels Estats Units. Es notava que a la gent els agradaven les dues peces que hem cantat a cappella. I es un bon senyal perque la gent dema vingui a Strathmore.
Despres de la Missa, encara hem pogut visitar el monument a Jefferson. I despres ens hem trobat amb les families d'acollida.

Josep Rovira

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!!

El raconet dels 100 peus sempre donant informació detallada de les vostres vivencies. Activitats,visites,sensacions etc....fins hi tot ens feu venir alguna esgarrifança de fred al llegir alguna crònica..
En aquest viatge hem tingut una informació detallada...es podria dir que vivíem casi bé al moment tots els concerts. Twitter principalment,també algun wsap ,etc. No obstant les vostres acurades cròniques en el bloc, segueixen mostrant la proximitat dels escolans de L'Escolania de Montserrat.

Molt bé !!
Núria