Concert solidari

El divendres passat dia 9 de maig, vam fer un concert solidari a la Basílica de Santa Maria del Mar.
El concert el vam fer per recaptar fons per la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia. Però sobretot per celebrar el 25è aniversari d'aquesta entitat. Aquesta fundació ajuda els nens i adolescents amb càncer. Aquesta fundació col·labora amb cinc hospitals, que estan al voltant de Barcelona o a Barcelona mateix.
L'horari del dia va ser el següent: a les 2:50 del migdia vam sortir amb l'autocar cap a  Barcelona. Quan vam arribar-hi vam anar als locals perroquials a deixar els mocasins. Com a visita cultural vam anar al Born.
Allà vam fer una visita molt interessant, per cursos, al jaciment arqueològic. És realment interessant!!!
Després vam fer la prova de so i després vam anar a sopar.
A les nou en punt es van fer els parlaments i quan es van acabar va començar el concert. Durant el concert en una peça, exactament "el cant dels ocells", van encendre espelmes i van apagar els llums en memòria de tots els nens que tenen o han tingut càncer i també pels que han mort de càncer.
Al final del concert, es va repartir una flor a cada persona que estava en el públic. Les flors les van fer molta gent, entre elles els nens malalts i nosaltres mateixos, els escolans.

L'equip de redacció


Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!!

Tenia l'entrada per compartir el concert i al mateix temps aportar un petit gra de sorra, a una feina ben feta.Un entrebanc de salud va deixar-me a casa. No obstant bones amigues, amb qui tenia de venir, varem explicar-me que va ser molt emotiu.
Fa anys, vaig viure les vivencies de famílies molt allunyades de Barcelona i de com tenien d'organitzar la seva vida per acompanyar als seus familiars ,nens i joves en la seva llarga estada en l'Hospital Clínic,lluitant contra la leucèmia.Al conèixer aquesta Fundació i la seva ajuda cap a moltes persones....vaig recordar a les mares que dormien i vivien durant dos i tres mesos en una butaca, a la porta de l'habitació del seu fill.Per aixo us dic que es una feina ben feta i que se que son molts els qui reben la seva ajuda en forma d'estada a pisos axis com la companyia de voluntaris .
Algú m'ha guardat una flor de record....moltes gracies !!

Bona feina !!
Bona Música !!

Núria