Crònica del primer dia a Alemanya




Avui dia 27 d'octubre de 2014 ens hem llevat a les 4 del matí. Ens hem dutxat, esmorzat i hem anat cap a l'autocar,  que ens ha portat fins a l'aeroport del Prat.  Hem agafat el vol a les 8, i hem arribat a Munich a la vora de les 10. En arribar, ens ha rebut en Joan Vinyeta que és el mossèn de la parròquia de Röttenbach. Amb autocar hem marxat cap a Röttenbach.  Allå hem dinat en una sala de la parròquia. Quan ja estàvem de dinar, ens han rebut les famílies, hem anat a casa seva a instal.lar-nos i després ens han portat cap a la parròquia. Allà la parròquia hem fet la prova de so, després hem berenat i ens hem canviat pel concert. Hem començat el concert i l'hem acabat bé. Després hem anat a sopar i a dormir amb les famílies.

Comentaris

Unknown ha dit…
Estimats escolans: us desitjo molta sort i molt èxit en aquesta gira! Us tinc A TOTS, petits i grans, molt presents! Envio una forta i especial abraçada al Llorenç en la seva primera gira com a director. Que en vinguin moltes més, i que siguin sempre exitoses fent feliç a tanta gent, honorant la Mare de Déu i Catalunya.
Fins aviat,
Bernat Vivancos
Família Ferrer Garcia ha dit…
Molt bé cronista...no t'has deixat ni un detall!! I per la foto sembla que us fa bon temps!
Molts records!!
Pilar ha dit…
Hola, sóc la mama del Víctor. He vist per internet que és un poble petit! Me n'alegro que tot vagi bé. Una forta abraçada a tots.

Molt bé la crònica, ens teniu ben informats.

Pilar
Joan Canton ha dit…
Bon dia!
Confio que l'estada a Rottenbach hagi estat molt positiva. Jo tinc un gran record de l'acollida que en Joan Vinyeta ens va fer ara fa uns anys.
Molta sort en el concert d'avui!

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos!!
Que bonic obri els 100 peus i veure uns quants comentaris!...i un del Bernat Vivancos !!

Gracies per aquestes lletres.....per fer-nos participar des de la llunyania de les vostres vivències.
Els meus millors desitjos per el concert d'avui a Passau.
Laura ha dit…
Molt bé, Àlex, una bona crònica! Aprofiteu aquests dies per practicar anglès (algú s'atreveix amb l'alemany? ;-)) i per oferir als altres tot allò que sou a través del cant. Sou uns excel·lents ambaixadors de la terra!

Una abraçada a tots,

Laura