Concert a Tarragona

Hola amics i amigues del 100peus!

El divendres 29 de maig havíem de fer un concert a Tarragona i vam marxar de Montserrat just després de Salve. Ja feia molt que no fèiem un concert a la zona de Tarragona.


Quan vam  arribar a Tarragona el primer que vam fer després de berenar va ser visitar el Complex Petroquímic de Repsol, on ens van posar un vídeo a la sala d'actes i vam donar una volta amb l'autocar per tota la fàbrica. Vam tenir la sort de visitar la sala de comandaments de la fàbrica, i quan vam acabar la visita ens en vam anar directes a la catedral.



Vam arribar a la catedral on vam  fer el concert, a la catedral de Tarragona, que és molt llarga i amb moltes sales i hi ha molt espai, i també vam fer la prova de so. Després d’això vam sopar i després vam anar a preparar-nos pel concert, que era de dues parts. El repertori era el mateix que el del Palau de la Música, ès a dir, també amb capella, i el concert va anar força bé. Després ens vam canviar i vam marxar cap a casa, la majoria van anar a dormir tard perquè el concert va acabar molt tard.


El proper concert serà a Calella el dia 12 de juny i el següent a Milà el dia 13 amb motiu de l’Expo Milano 2015.


Fins a la propera Crònica!

Marc i Benet

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!
M'hagués complagut tornar a escoltar el mateix programa del concert del Palau. No em va estar possible venir.....hi ha dies que tinc de fer d'àvia ...i Tarragona implicava un grapat de Kilòmetres i com be ens comenteu, vareu arribar tard a casa.
Per el que expliqueu ,en les ultimes visites ,teniu la sort de veure molts espais de comandament...Si hi han escolans que els hi agradi la tecnologia elèctrica e industrial...com gaudiran .
Penseu que hi tinc una veritable "debilitat" per totes aquestes tecnologies ...uauuu com en gaudiria.

Calella !! Bon Concert !!Bona Musica !!!segur que anirà bé .
Milà!! Uauuu aqui si que em feu dentetes.......

Una abraçada i les gracies per totes les cròniques !!

Nuria