Un retorn emocionant!

Una salutació ben cordial a tots els seguidors del bloc 100peus.

Aquest any hem començat un curs que tots esperàvem després de les vacances. Vam començar diumenge, 23 d'agost, i les dues primeres setmanes van ser entretingudes i divertides, amb activitats com anar a la piscina o participar dels campionats que organitzen els de segon d'ESO: piscina, escacs, bitlles catalanes, el quadrat, estirar la corda, futbolí, ping-pong, talents,100 metres llisos, futbol, Xbox, i Son Goku. Però tot i així no deixàvem d’assajar una estoneta cada dia per no perdre el ritme i perquè d'aquí a quatre dies tenim un concert. Ara ens posem les piles i a treballar!!

Els primers dies, doncs, no hem fet classes d'escola però cada dia hem sortit a la Basílica per fer una ofrena a la Moreneta i als pelegrins. A part d'això hem fet una estona de lectura i estudi d'instrument.

Aquests dies també han entrat els nous escolans que enguany s'incorporen a la nostra gran família: dotze companys de quart i un de cinquè, que els hem rebut amb molta alegria i companyerisme. El dia 11, com sempre, hi va haver la vestició a la Basílica.

Ara no fa gaire hem començat les classes i la rutina normal amb ganes de treballar! Tenim ganes de fer el primer concert però mentrestant ens estem entrenant per tot el curs intens i bonic que ens espera. El primer concert que farem serà a Vilafranca del Penedès el 2 d'octubre, i també farem un concert solidari pels refugiats -tot el que es reculli ho destinaran als refugiats- i aquest concert es farà a Santa Maria del Mar.

Esperem, seguidors, que se us facin interessants i entretingudes les cròniques que amb molta il.lusió farem i penjarem.

Miquel, Arnau i Martí

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!!

ja tornem a ser aquí !!!!
Primer de tot,donar la benvinguda als nous escolans...i tot seguit les Gracies per continuar en aquest raconet ,per compartir les vostres inquietuds per la feina,els vostre temps d'oci ,concerts ,viatges ...tot això us fa molt més propers.
La vostre primera crònica..molt be,entretinguda i acurada.
Ens anirem veient !!
Bon curs ,bona feina i bona música !!!
Una abraçada per tots,Tots !!!