13/11/15

Fem conserva d'olives

Bon dia, seguidors i seguidores del 100peus!Avui us explicaré una cosa molt xula. Els alumnes de 4t de l'Escolania van agafar les olives de les oliveres del pati per fer-ne conserva. El procés va ser el següent: van agafar dos tipus d'olives, normals i arbequines. Les van netejar, les van posar amb aigua (canviant-la quan calia) i després les van posar amb unes herbes en pots i les van guardar en un armari del laboratori.
Tot això us ho explico perquè ells ens ho van venir a explicar -molt bé, per cert- a la nostra aula de 6è. Agraïm als companys de 4t l'esforç i les ganes que hi van posar; són de 4t i acaben de començar.

I d'aquestes olives, què se'n farà? Doncs les posarem a l'enciam que tots mengem cada dia, però per això encara falta molt perquè fins la primavera no les podrem obrir. Esperem que siguin ben bones! 


A reveure!

Joan Maria

2 comentaris:

Nuria (Fenix) ha dit...

Hola nanos !!!

una bona estona de feina varen tenir els escolans de 4t.
Desitjo que el resultat doni bons fruits...olives bones de gust i al seu punt.....segur que SI !! A la primavera en tornem a parlar :)

Núria

Maria Antònia Gilibets ha dit...

Que vagi bé el procés de les olives! Haureu d'esperar uns quants dies per a tastar-les però amb la il·lusió d'obrir el pot la primavera arribarà que ni us n'adonareu.
M'agrada llegir les vostres activitats i comentaris. Això fa adonar a la gent que la vida a Montserrat val la pena.
Ànim i endavant patges de la Moreneta!
Maria-Antònia