Concert a Peralada

El divendres vam anar a Peralada, a l’Alt Empordà, a fer un concert. El trajecte va ser bastant llarg, però vam fer una petita parada per berenar. El poble és d’ambient rural i la majoria de la gent treballa en el sector primari: l’agricultura, la ramaderia i l’artesania.



Casa de Ramon Muntaner

Vam anar a fer la visita, una mica exprés, pel casc antic, on hi havia un claustre romànic molt ben conservat i la plaça de la vila, que a una cantonada hi havia la casa de Ramon Muntaner, que va ser un militar, administrador, polític i cronista català. Escrivia cròniques, més o menys com nosaltres. La visita va ser molt interessant i ràpida.



Tot seguit vam fer la prova de so on vam fer una passada de les peces que faríem el concert i vam anar a sopar per agafar energia.
Quan ja estàvem ben tips vam anar a fer la preparació i finalment el concert. Al mig de la segona part va haver-hi un petit incident, resulta que es va fondre la llum a tota l'església de Sant Martí, però com que feia molt de Nadal vam decidir continuar el concert amb la llum dels mòbils de la gent i dues espelmes pel pianista. Al cap d'unes quantes peces la llum va tornar i tots ens vam alegrar. Com a bis vam fer al Cant dels ocells, però aquesta vegada sense l'orquestra que ens acompanyés.




Esperem que us hagi agradat la crònica. Tornarem després de les vacances. Bon Nadal a tothom!

Arnau i Marc

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!!

Sembla que per les terres de Girona ,això de quedar-vos a les fosques comença a ser una costum.No obstant també val la pena agafar-ho amb sentit del humor, i la llum dels mòbils i les espelmes, varen donar un toc d'originalitat.


BONES VACANCES !!!! i fins la tornada.

BON NADAL ,any nou i esperem que els Reis d'orient portin regals i no carbó.
avui una abraçada per tots , TOTS !!!!