Tornem al Palau de la Música


Hola de nou, seguidors del 100peus!!



Dijous 25 de febrer, com l'any passat, vam tornar al Palau de la Música per fer un concert organitzat per la fundació Agbar, que són les Aigües de Barcelona. Els fons recaptats es destinaran al Casal dels Infants del Raval de Barcelona, un projecte al qual la Fundació Agbar dóna suport.

Aquest concert va ser una mica diferent als habituals, perquè vam fer la visita una mica diferent i el concert va ser més d'hora que la resta de concerts que hem anat fent.



Vam sortir de Montserrat aproximadament a dos quarts de dues i vam arribar a Barcelona a dos quarts de tres. Un cop allà l’Efrem ens va portar fins a la plaça Catalunya i allà ell ens va fer de guia, ens va ensenyar les escultures que hi havia i el significat que tenien. Després vam anar a l'estació de metro per veure el nostre cartell de portes obertes. Un cop ja l'havíem vist vam anar als vestidors i després a fer la prova de so. Habitualment solem sopar abans de fer el concert però com que aquest concert era més aviat ho vam fer al revés.



Va arribar l'hora del concert i vam començar amb cançons més aviat religioses com el Magnificat del pare Manel Gúzman, la cantata Déu és amb nosaltres del pare Ireneu Segarra i la Sequentia del pare Ramir Escofet. La segona part van ser cançons populars catalanes com La gata i el belitre, Els tres tambors, La font de l’Albera, per tant, era un repertori molt bo. Després d'un bon concert hi ha d'haver un bon sopar, per tant ja acabat el concert vam anar a sopar al restaurant del Palau. Hi va haver unes croquetes de pernil salat i una truita de patates, i per acabar, fruita a triar. A mig sopar va venir el Molt Honorable President de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, el conseller de Cultura, la consellera d'Ensenyament, l’ex-president Montilla i l'ex-president Maragall. El President de la Generalitat ens va fer un discurs sobre com d'importants n'eren, l'escolania i el cant. Ens vam fer una foto i aquí va acabar el nostre gran concert.



Gràcies i fins una altra!!!



David G

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Va ser una vetllada molt emocionant. El Palau de la Música sempre impresiona i si a més s'omple de les veus de l'Escolania encara més. La presència de polítics importants (tant en actiu com retirats) també li va donar un toc més formal perque la causa s'ho mereixia. I veure el Palau d'empeus cantant el Virolai em va fer posar la pell de gallina.
Josep Rovira ha dit…
Hola escolans! Content de sentir q continueu triomfant per catalunya. Una abraçada a tots!!


Josep Rovira
Nuria (Fenix) ha dit…

Hola nanos !!!!

vaig compartir amb vosaltres el concert .Fantàstic !"!

Potser estaré un temps sense escriure ,no obstant teniu en compte que us vaig seguint .
Us estimo escolanets de Montserrat.
Bona feina
Bona Musica