El dia a dia segueix...

Què tal, centpeuaries? Ja fa setmanes que no ens veiem!!! Aquests dies han sigut molt moguts, no us penseu que s’ha aturat la vida a l’Escolania…

Ja abans de les vacances va venir el P. Manel Nin, monjo de Montserrat que ara viu a Roma, per explicar-nos que d’aquí poc el nomenaran bisbe d’Atenes.
Una setmana després va venir la Marta Casals, la vídua de Pau Casals, a escoltar-nos cantar la Salve i el Virolai i tot seguit ens va adreçar unes paraules molt emotives.

Abans de marxar de vacances vam fer la Vetlla Pasqual, on van batejar tres escolans: Miquel, Marc i Nil, i les seves germanes Àuria i Joana. Després de la vetlla vam anar a fer un ressopó amb la comunitat de monjos i ens vam atipar de xocolata desfeta i melindros, i l’endemà vam marxar a casa de vacances de Setmana Santa.

Bentornats després de vacances, el Pere Joan, un antic escolà, ens va fer una  xerrada sobre els seus dies a l’Àfrica. Ens va explicar la seva experiència  al Congo,  on va estar-s’hi uns mesos fent un voluntariat, ens va projectar vídeos i fotos i ens va agradar moltíssim.
Un altre ex-escolà que ens va visitar, el Marc Peramiquel, ens va explicar la seva estada com a voluntari durant unes setmanes  a New York, vivint en una escolania molt semblant a la nostra.
Una altra xerrada ens la va fer el Rubèn, director de l’escola de la Masia del Barça, per explicar-nos com funciona la Masia i què fan els nois allà. Ens vam adonar que malgrat les diferències també tenim coses en comú. Una petita sorpresa és que l’escolania farà un intercanvi amb els nois de la Masia.
La darrera xerrada va ser perquè el director de l’Escolania i dues professores de l’escola ens expliquessin el viatge que van fer a Finlàndia per visitar diferents escoles d’allà. Vam poder veure un recull de fotos i conèixer coses del país.

Per últim, una altra cosa que també hem fet ha estat participar a les Proves Cangur de matemàtiques. En aquest concurs s’han de fer uns problemes de matemàtiques en un temps determinat, va ser molt interessant.

Ah! I pels nostres seguidors més fidels, us direm que seguim amb l’Oh Happy Dance, que us recordem que és un concurs de ball organitzat pels escolans de 1r.

Ara ja ens estem preparant per marxar de gira a Hongria el 9 de maig. Us mantindrem informats!

Fins aviat!

Equip de redacció

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Renoi, doncs si que heu tingut moltes i diverses activitats. Sens dubte que heu après molt d'aquestes experiències. Ara us toca agafar forces pel viatge a Hungria i pel tram final del curs. Que la MD us hi ajudi. Ànims!!
Nuria (Fenix) ha dit…

Hola nanos !!

Hi han persones que es pensen que estar a l'escolania potser una rutina ,sempre el mateix...........
Que errats ....teniu un munt d'activitats,coneixeu moltes persones interessants,viatgeu a i es clar teniu un munt de diferents activitats a l'escola .
Bona Feina ,Bona Musica !!
Bon viatge
Avui una abraçada ben forta per tots, TOTS.

Nuria !!!!