Santa Cecília

Hola, seguidors del bloc Centpeus!

El passat dia 22 de novembre va ser un dia molt especial a l’Escolania, ja que era Santa Cecília, patrona de la música, i això vol dir que era el dia de l’elecció del Bisbetó. Per avançar-vos informació, va acabar elegit l’Oleguer, germà d’un antic escolà també bisbetó: en Roger, bisbetó de l’any 2011.

Ens vam llevar a les 8 del matí, vam fer la missa del dia de Sta. Cecília amb l’evangeli representat i després vam anar a esmorzar. En acabar d’esmorzar vam anar a fer els mítings, que van ser molt entretinguts. En acabar vam anar a ensenyar a cadascú de la terna -els tres candidats a bisbetó- el seu pòster, que com cada any són molt macos. Quan els dels de la terna ja van mirar el seu pòster, vam anar a fer la nostra guerra de paperetes que com sempre és molt divertida.

Després vam fer el concurs de recollida de paperetes, que van guanyar els de 2n amb 19 kg, i entre totes les bosses vam fer 92 kg, que va ser un rècord. Després vam fer tres quarts d’hora de recreació, vam fer assaig i vam anar a Salve.

Seguidament vam anar a dinar i en acabar vam fer la votació del Bisbetó, i va sortir, com ja sabeu, l’Oleguer. Després vam anar a dir la notícia al Pare Abat, i a continuació vam anar a berenar i vam mirar una pel·lícula escollida pel bisbetó, que va ser El senyor dels anells.




Fins la pròxima crònica!!!



Arnau H, Xavier X. i Josep P.

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Enhorabona a tots els escolans! Ja teniu bisbetó! Escollir bisbetó és un acte molt simpàtic i alhora, pel que es veu a les fotos, molt divertit. Felicitats a la família del bisbetó; això de repetir (dos germans bisbetons) no passa massa sovint. I ara a gaudir de la festa de Sant Nicolau!
Nuria (Fenix) ha dit…

Hola nanos !!
Bonica i entranyable festa !!!

Felicitats al Bisbetó !!!!