Concert a Riudoms




Hola  centpeuaires,


el passat divendres dia 12 de maig vam anar a fer un concert al poble de Riudoms, on va néixer Antoni Gaudí. Aquest concert era per celebrar els 400 anys de la parròquia de Sant Jaume Apòstol de Riudoms.

En arribar vam deixar les coses a l’Abadia, tal com l’anomenen els riudomencs, que és un local de la parròquia.






Seguidament vam berenar en una plaça que hi havia just al davant, i després d’atipar-nos vam anar a la casa pairal d’Antoni Gaudí. Allà ens van ensenyar el taller dels seus pares, que eren calderers, i tota la casa, i a les golfes hi havia unes il·lustracions d’uns plànols de les obres de Gaudí que un arquitecte japonès havia fet basant-se en els edificis construïts.



En acabar, ens vam dirigir cap a l’església on hauríem de cantar per fer la prova de so. Després de la prova vam anar a vestir-nos i concentrar-nos. El concert va ser tot un èxit i ens van aplaudir molt, i vaig tenir la sensació que havíem agradat. Després del concert vam marxar cap a  casa, alguns, i d’altres amb autocar fins a Montserrat, on els van recollir els seus pares.








Adéu i fins una altra centpeuaires!



Bru

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Moltes gràcies Bru per la crònica. Segur que la visita a la casa pairal del nostre gran arquitecte va ser molt interessant. I del concert què podem dir? Doncs molt bé. Una altra vegada vaig poder gaudir de les vostres veus. Aquests concerts ajuden a que la gent us conegui i us "estimi" un mica més; segur que van tornar a casa amb un regust de bona música a les seves orelles.
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!!
Gracies per compartir l'estada amb una extensa i detallada explicació i les boniques fotos !!

.Al proper concert ,més prop de casa,mes fàcil per venir.


Bona Musica !!