Ens visita un mag

Hola centpeuaires, com esteu?

Avui us parlarem de màgia. I és que el dijous, 14 de setembre, amb tota la il·lusió del món, vam rebre un mag de Sant Pere Sallavinera amb els seus dos néts que l'ajudaven. El mag es deia Kiko però es feia dir Kiko Màgic, i el seu ajudant es deia Pol però es feia dir Màgic Pol. Ens van fer molts trucs, alguns ens els van explicar i eren molt enginyosos.

Ens van fer trucs de tota mena: amb foc, mocadors i animals. En l’últim truc vam al·lucinar perquè van fer aparèixer un colom i un conill!
Va ser tota una hora de màgia i diversió. Ens va agradar molt i tots ens vam emportar un record, des d'una carta firmada a regals de trucs de nens que havien sortit voluntaris: un ou de plàstic, un mitjó, un globus... Fins i tot a un escolà li van regalar un CD de classes de ball!!
Va ser una nit molt emocionant, a tots ens va encantar i ens ho vàrem passar molt bé, són molt bons mags.


Quan va acabar l'espectacle ens van firmar cartes i ens van deixar tocar el conill i el colom. El colom era molt suau però el conill encara més! Vam demanar si ens el podíem quedar però no va funcionar...

Si hi haguésiu estat, us hauria agradat molt. Fins aviat, centpeuaires!

Martí, Nil i Ferran

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Espero que us hagués agradat la màgia del mag Kiko. També espero que hagueu après algun truc de màgia així en qualsevol festa ens podeu fer una demostració. Gràcies per la crònica i fins la propera.
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!

La màgia !! es una de les coses que sempre m'ha intrigat !!
Be,us tinc de dir que en la Comunitat benedictina de Montserrat,hi ha un monjo que en sap molt de fer màgia.Si,si !!fa uns trucs que son per al·lucinar.
Fins hi tot els nens de l'africa han gaudit molt amb els seus trucs !!A veure si esbrineu de qui us parlo,ara que no el teniu en el mateix Monestir ...però segur que algú us en dona raó.
Bona música !!!