Homenatge al Pare Ireneu Segarra



Benvolguts centpeuaires,

el dia 19 de novembre vam anar al Palau de la Música per fer un homenatge al pare Ireneu Segarra, ja que aquest any 2017 es compleix el centenari del seu naixement.





Vam sortir de Montserrat després de Conventual i a l’autobús ens van explicar que el pare Ireneu va ser una persona molt important, ja que va escriure llibres de llenguatge musical ,va ser monjo i director de l’escolania durant 45 anys. També ens van explicar que al concert vindrien molts antics escolans i escoles de música que aprenien música amb els seus llibres.

Quan vam arribar, vam dinar i vam anar a fer la prova de so. Primer la vam fer nosaltres sols i després amb els antics escolans. Un cop vam haver acabat, vam anar a la sala on ho teníem tot i vam descansar mentre els altres cors assajaven. Després vam tornar un altre cop a l’escenari per assajar l’Ave Maria d’Anselm Ferrer. Al cap de no res en vam vestir i vam berenar una mica, ja que a nosaltres ens tocava cantar pel mig del concert.
Imatge de www.anticsescolans.cat


Poc després va començar el concert; nosaltres cantàvem dues peces de la primera part i l’última peça de la primera part amb els antics escolans. També vam cantar el Virolai i els Segadors. A la segona part vam anar a seure a les butaques que ens havien reservat, però només vam poder sentir dues peces. 

Imatge de www.anticsescolans.cat

Després del concert vam anar a sopar a un restaurant i després vam tornar cap a Montserrat.

Fins aviat!

Nil i Martí

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Moltes felicitats per la crònica. Realment va ser un dia especial per l'Escolania poder homenatjar una persona (monjo, músic, compositor, ...) que tant va aportar a l'Escolania no només en vida sino amb tota la obra que va deixar i que continueu cantant.
Nuria (Fenix) ha dit…



Hola nanos !!!
Que puc dir de poder gaudir del concert al Palau. Doncs....fantàstic,varem gaudir tant i ens va emocionar tot !!

Gracies per la crònica !!!

Núria