Concert a Igualada



Hola centpeuaires!

El passat 22 de desembre vam fer l’últim concert de l’any fora de Montserrat. El vam fer a Igualada, i va estar organitzat pel Rotary Club d’Igualada. Els fons recollits són per la colla dels Moixiganguers d’Igualada, perquè puguin adequar el seu local per assajar castells de 9.

Primer, com és habitual, vam fer la visita, que va ser al Museu de la Pell d’Igualada. Aquest museu parla de la història de la pell i per a què es feia servir. Va ser molt interessant.

Després vam anar a l’edifici on faríem el concert: l’Ateneu Igualadí. Allà vam berenar i després vam anar a fer la prova de so. Al final ens vam haver d’esperar una estona i tot seguit vam anar a sopar. Després vam anar a canviar-nos i a preparar el concert. La sala per canviar-nos era molt petita, però de seguida ens van cridar per començar a anar cap a l’escenari i començar el concert. 
El concert va agradar molt. I així es com vam acabar la setmana.

Ara ja ens acomiadem fins l’any que ve. Que tingueu unes bones festes i una bona entrada al 2018!!

Oleguer E.

Comentaris

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!!

Uns dies ben seguits de concerts per terres catalanes !!
Moltes gracies per totes les cròniques que ens heu fet aquest any,ara esperarem les properes del any 2018 !
Per els redactors ,gracies,han estat ben detallades.Es bonic poder llegir les experiències i tot el que viviu quant aneu de concert.

Ara uns dies de vacances a casa per celebrar les Festes !!

Avui una abraçada ,per tots Tots !!

Núria
Joan Capdevila ha dit…
Moltes gràcies Oleguer per la crònica. Suposo que cantar a la teva ciutat natal sempre fa il·lusió. No vaig poder assistir al concert però espero que anés molt bé. Ara toca descansar, l'última setmana abans de Nadal va ser una mica estressant per les vostres veus, i començar el 2018 amb la veu ben fresca.