Projecte Life Montserrat

Benvolguts centpeuaires,

fa molts dies que no us expliquem res, però la vida a l’escolania continua!

Aquests dies hem estat treballant en el projecte Life Montserrat, que és el projecte interdisciplinari d’aquest any i el fem tots els escolans, de 4t a 2n d’ESO. És un treball sobre la prevenció dels incendis a Montserrat i als voltants. Hem fet diferents activitats entre tots, des d’una visita al museu del Cremallera fins a un debat sobre les actuacions que es fan al bosc perquè estiguin més ben cuidats.

 També hem après coses sobre els grans incendis que hi ha hagut a Montserrat. I tot i que no entra directament en el projecte, també hem après coses sobre els aiguats de l’any 2000.



Aviat farem una excursió a Can Maçana i visitarem un ramader que ens explicarà com el ramat ajuda a gestionar el bosc. Ja us ho explicarem en una altra crònica ben aviat!

A reveure, centpeuaires!

Ramon P i Eldrene

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Hola escolans,

Moltes gràcies per la crònica; ja trobàvem a faltar les notícies al 100peus. Desitjo que aprengueu molt en el projecte Life Montserrat.

Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos !!!!
Quants dies sense les cròniques dels cent peus !!

Molt interessant aquest projecte que ens expliqueu . Quants records em porten llegir, "els grans incendis de Montserrat".

El meu espòs feia viatges amb un cotxe 4*4 que teníem per col.laborar ,portant menjar i beure als bombers . Des de casa ,a Sant Vicenç de Castellet, veiem la muntanya encesa i va dir..no puc estar-me aquí veient com crema.

Crec que es una molt bona idea feu-vos conèixer el que va passar i la manera de prevenir.ho .
Esperem la pròxima crònica,per fer el seguiment del projecte Life Montserrat.

Gracies !!!