21/4/18

Últim dia a Irlanda


Hola a tothom!

Aquesta és l’última crònica que escriurem d’aquest viatge, perquè avui divendres hem tornat a Catalunya. Ens hem llevat cadascú a casa de la seva família d’acollida, i ens han portat fins a la Pro-Cathedral. Allà ens hem trobat amb tots els escolans i ens hem acomiadat de les famílies. 

Tots junts hem agafat l’autocar per anar a una visita que no vam saber fins ahir a la tarda, perquè era una sorpresa: hem anat a les oficines centrals de Google a Europa. Primer ens han fet una mica de xerrada sobre el que s’hi feia allà, i després ens hem dividit en grups per fer la visita. Ens ha impressionat bastant que tinguessin sales de jocs, menjadors, sales de música, sofàs, i altres espais perquè els treballadors estiguessin a gust i se sentissin com a casa. Han dit que si estàs relaxat, les idees surten millor. Ens han demanat que cantéssim, i ho hem fet davant dels treballadors. Els ha agradat molt i han dit que havia estat com un regal. Tot i que la visita havia de durar una hora en realitat n’ha durat dues, perquè ens hem entretingut i ho hem trobat interessant. 

Després hem anat directament a l’ambaixada d’Espanya a Irlanda, on ens esperava l’ambaixador i les persones que han ajudat a fer possible aquest viatge. Era una mansió del s. XIX, un edifici clàssic i molt ben cuidat. Tenia un jardí molt gran on hem pogut jugar una estona. Hem cantat el Virolai davant de l’edifici, i hem donat les gràcies a l’ambaixador per tot el que ens havia ofert. I hem pogut entrar a l’edifici i veure les instal·lacions i ell mateix ens ha explicat què es feia en cada sala. Després les persones que treballaven allà han començat a treure safates plenes de menjar, i els escolans hem estat molt contents. Hem acabat ben tips! Encara ens ha quedat una mica de temps per jugar, mentre s’acabaven les últimes safates. 

D’allà hem anat directament a l’aeroport, amb moltes coses per explicar als pares. Ha estat un viatge curt però intens, i ens ha servit per conèixer llocs on no havíem estat mai, noves famílies i diferents costums. 

Esperem que us hagin agradat també a vosaltres aquestes cròniques, i els concerts si els heu pogut seguir per Internet. Aquí us deixem una foto de les costes irlandeses. 

David G.3 comentaris:

Anònim ha dit...

molt interessant

Joan Capdevila ha dit...

Doncs si David, les vostres cròniques ens han agradat molt. Per molts de vosaltres ja són les darreres setmanes a l'Escolania. Segur que els de 2n heu viscut aquesta gira amb un sentiment especial; la darrera que féu com a escolans de Montserrat. Però no ens posèssim melancònics; encara teniu alguns dies per seguir cantant i gaudint dels concerts que us queden fins a finals de curs. Irlanda ha estat una parada més en el vostre recorregut per l'escolania. Irlanda té un cert paral·lelisme amb la nostra pàtria: Irlanda és un país petit al costat d'una gran potència com és Anglaterra, Irlanda té amb unes arrels profundament catòliques, i disposa d'empreses tecnològiques que han apostat per ells des de fa uns anys.
Salutacions i fins la propera crònica.

D'Assís ha dit...

Doncs sí, David, han estat cròniques ben interessants. Moltes gràcies per la teva i la de tots! Us heu pogut enriquir coneixent realitats noves que anireu afegint a la motxilla d'experiències de l'Escolania. Felicitats!