Concert a Sant Boi de Llobregat


Hola Centpeuaires!!

El passat 19 d’octubre vam anar a fer un concert a Sant Boi de Llobregat. 

Quan vam arribar a Sant Boi vam deixar les nostres motxilles i maletes a l’església de Sant Baldiri, on vam cantar el concert, i tot seguit el mossèn ens va explicar la història de Sant Boi, i qui era Rafael Casanova. 
 Quan va acabar vam anar a visitar les termes romanes i ens van explicar que els romans eren molt bons constructors i no els agradava rentar-se amb sabó, sinó que sempre es rentaven amb oli perquè els semblava que era millor. Seguidament vam anar al museu i vam veure un vídeo sobre els romans. 

Després vam anar a fer la prova de so, i al cap d’una hora vam anar a sopar a la parròquia. Per acabar vam anar a fer el concert, que va anar molt bé, i ens van donar un obsequi de vidre per cada escolà.

Fins aviat!

Artur, Magí i Oleguer

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Moltes gràcies a l'Artur, Magí i Oleguer per la crònica. Segur que vàreu aprendre moltes coses de la ciutat de Sant Boi. El seu passat romà és molt interessant. No sabia això que preferien l'oli al sabó; curiós. Aquesta vegada no us vaig poder escoltar però segur que ho vàreu fer molt bé. Fins la propera crònica.
Nuria (Fenix) ha dit…

Hola nanos !!!!

sorprenent això que us varen explicar dels romans ...Debian tenir una pell molt hidratada i brillant.
Be ,a part de l'anècdota ,interessant conèixer les obres que hi han a Sant Boi fetes per els romans.

Sigueu feliços nanos !!!