Sant Nicolau

Hola centpeuaires!

L’altre dia vam celebrar la festa de sant Nicolau com cada any aquí a l’escolania. Només aixecar-nos vam menjar unes quantes galetes i ens en vam anar a fer la missa de Sant Nicolau que dirigien els de segon. Hi havia alguns pares. La missa va durar una hora i després ens en vam anar a esmorzar (un esmorzar molt bo, ensaïmada amb cacaolat). Llavors vam fer el que ens agrada més a tots, obrir els regals de Sant Nicolau! Aquest any hi ha hagut regals molt divertits i també unes fotos de quasi tots els escolans que hi ha hagut fins ara.

Després vam anar a assajar i vam fer la salve que va triar el Bisbetó, en aquest cas la Salve Germinans.

Vam dinar amb el Pare Abat, un dinar boníssim, i seguidament vam seguir jugant amb els nous regals de Sant Nicolau.
A dos quarts de quatre, quan faltava una hora per al concert, ens vam començar a canviar i agafar els instruments per anar cap al lloc on faríem el concert. Aleshores els escolans de 4t van començar a fer la processó.
Un cop a lloc, vam cantar les tres cançons que sempre cantem per Sant Nicolau: l’Himne de Sant Nicolau, La Llegenda de Sant Nicolau i l’Himne dels Escolans. 

Això va ser la primera part, i la segona va ser de l’orquestra. A tothom li va agradar molt tot i al final vam fer els parlaments com sempre i ens van donar el regals de l’AMPA.

Finalment vam sopar amb les famílies, i llavors tothom se’n va anar cap a casa.

Adéu centpeuaires!


Jan, Marcel i Kilian

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Va ser una festa molt bonica; com a pare d'escolà vaig poder assistir-hi. Aquest ha estat l'últim any i per mi cada vegada que he escoltat la llegenda vaig descobrint alguna cosa nova. Per descomptat que voldria felicitar d'una manera especial al bisbetó, vicari i secretari d'aquest any. Enhorabona a les famílies! I també moltes gràcies als cronistes per aquest escrit que ens heu fet arribar.
_.trendsetter._ ha dit…
the costumes are so beautiful!