Concert a Sarrià


Hola centpeuaires!

El passat divendres dia 17 de maig vam anar a fer un concert a l’església de Sant Vicenç, al barri barceloní de Sarrià, que va ser l’últim poble en unir-se a Barcelona.
El concert era a benefici d’un nou orgue.

A diferència d’altres concerts, la visita cultural la vam fer a mig camí, a Collbató. Vam visitar el taller d'orgues Blancafort (d’on prové l’orgue de Montserrat), on hi havia l’orgue que es posarà a Sarrià. Estava gairebé acabat, i als organistes els el van deixar provar.
Vam fer dos grups perquè el taller és molt petit. Mentre un grup visitava el taller, l’altre visitava l’església del poble, on també hi havia un altre orgue, que vam poder tocar.

























Després vam reprendre el viatge fins a Sarrià. Un cop allà, com que plovia, vam berenar dins de la sala on ens vam canviar, que era al costat de la sagristia. Seguidament vam fer la prova de so i vam anar a sopar. El sopar va ser al centre parroquial i tot era molt bo.

Acabat el sopar, vam anar a fer la concentració i tot seguit vam fer el concert.
Durant la mitja part, l’orguener encarregat de construir l’orgue de Sarrià, Albert Blancafort, va explicar com estava l’orgue, i van sortejar una mona de xocolata amb forma d’orgue feta per la pastisseria Foix de Sarrià, una de les més prestigioses de Barcelona.

El concert va ser tot un èxit. La gent va aplaudir molt i ens van obsequiar amb uns tubs de l’orgue molt dolços, que en un berenar en els vam menjar.


Fins aviat centpeuaires!


Pau V. i Magí F.

Comentaris

Pilar i Montserrat de Barcelona ha dit…
Un concert preciós al qual vam tenir el goig d´assistir. Va sonar fantàstic a Sant Vicenç de Sarrià i ens va emocionar.
Quina sort d´haver pogut veure el "germà petit" de l´orgue Blancafort de Montserrat i d´haver pogut contribuir amb les vostres veus per que soni a Sarrià ben aviat.
Moltes felicitats nois !!!
Joan Capdevila ha dit…
Moltes gràcies per la vostra crònica. Un orgue és sens dubte una meravella de la humanitat; un invent sense el qual no podríem escoltar les melodies més precioses. Esperem que la Parròquia de Sarrià pugui veure fet el seu somni realitat ben aviat i pugui omplir de música l'Església de Sant Vicenç.
Nuria fenix ha dit…
Hola nanos¡¡¡¡
Moltes I moltes gracies per compartir el que teniu la sort de viure¡¡