Primer concert a Bad Tölz

Hola centpeuaires!


Ahir, divendres, vam llevar-nos a l’hotel i vam anar a esmorzar un bufet boníssim.

Després d’esmorzar vam anar a fer la prova de so a l’església de Mühlfeldkirche, on havíem de fer el concert de la tarda.

Tot seguit vam dinar uns entrepans que ens havien preparat per a nosaltres els de l’organització de Bad Tölz amb molta il·lusió. El dinar el vam fer conjuntament amb els nois del Tölzerknabenkor.

A la tarda, després de dinar, vam anar a fer la prova de so a l’església parroquial, on hem fet el concert avui al matí.

A les 7 de la tarda va començar el concert a l’eglésia barroca de Mühlfeldkirche. L’església estava plena i vam ser el tercer cor a cantar. A la gent sembla que li va agradar molt.

Després, per celebrar que el concert havia anat bé, tots els cors vam anar a fer una pizza feta en un forn de llenya. Estava molt bona i molts vam repetir!

A la nit, estàvem cansats i ens en vam anar a dormir a l’hotel.

Fins demà, centpeuaires!

Oriol M. i Pau B.











Comentaris

Euterpe ha dit…
El concierto fue precioso, me encantaron el Salve Regina con los ecos y el Magnificat. Imperatrix la conozco por haberla tocado con mi flauta de pico. Creo que sois los que habéis cantado las piezas más antiguas y más modernas [guiño].
¡Muchos abrazos! ¡Qué buen trabajo! Y hermosa la colaboración de cuatro coros de niños.
Otro año se podría organizar en Montserrat. :-)
Anònim ha dit…
Hola nois,
Mentre us escric aquest comentari esteu fent el últim concert d'aquesta gira. Durant aquests dies heu conegut, descobert, compartit, après ...però sobretot heu rebut un gran regal . El regal de poder oferir aquest cant ,que acull i reconforta al pelegrí, a canvi de ser acollits i escoltats lluny de casa.
Gaudiu del privilegi d'aquestes últimes hores , perquè cada un dels seus minuts seguirà sent un gran regal.
Que tingueu un molt bon viatge de tornada.
Judit
Joan Capdevila ha dit…
Gràcies per la crònica. Aprofiteu les vostres últimes hores a Alemanya! Bon viatge de tornada.
Marta Bordes ha dit…
Hola Escolania!
Estem molt contents de com esteu disfrutant la gira. Demà ja torneu cap a Barcelona que tingueu Bon viatge de tornada, tenim moltes ganes de tornar-vos a tenir a casa..