Un nou inici

Hola centpeuaires!

Poseu-vos la motxilla i un bon calçat que comença un nou curs a l'Escolania. Nosaltres som els escolans de 6è i el nou equip de redacció del 100peus. Venim de llocs molt diversos de la geografia catalana, des de Cambrils fins a Sant Julià de Vilatorta.




Ens diem Albert F, Pol, Miquel, Pau P, Albert T, Bru, Pau C, Arnau, Nil i Joan C, i ser els nous redactors del 100peus és un repte per nosaltres i ens fa molta il·lusió, per tant, posarem tota l'energia a explicar-vos les coses que van passant a l'Escolania.

A finals d'agost ja va començar el nou curs, i durant aquells dies, vam poder gaudir d'activitats molt diferents, com els campionats i la piscina, però també vam assajar molt per cantar a la Mare de Déu.

A principis de setembre, ja vam iniciar les classes de l'escola. El dia 11, hi va haver la vestició dels 10 nous escolans que entren a 4t, entre els quals hi ha algun germà. Esperem que els hi vagi molt bé. Podeu veure un petit vídeo de l'inici de curs clicant aquí.

Ara ja hem començat a treballar i a posar-nos al dia de tot. Estem molt contents de redactar el 100peus i esperem que us agradin les nostres cròniques.

Fins aviat!

El nou equip de redactors

Comentaris

Montserrat ha dit…
Felicitats al nou equip de redacció! Endavant amb el nou curs 😉
Txell Solef ha dit…
Us desitjo un molt bon curs!!!

Anònim ha dit…
Quin equip més eixerit! Segur que sereu uns grans redactors, el bloc està en molt bones mans. Ànims i endavant!

Laura
Joan Capdevila ha dit…
Moltes gràcies per la vostra primera crònica. Estarem pendents de tot el que ens expliqueu. Bon inici de curs i espero que l'aprofiteu al màxim!
Unknown ha dit…
Ho feu molt bé centpeuaires!
Endavant! Estem pendents dels vostres escrits.
Daniel ha dit…
Quin gran grup!!
Amb moltes ganes de saber més de les vostres aventures.
Daniel ha dit…
Quin gran grup!
Amb moltes ganes de saber més de les vostres aventures