Ens visita l'Escolania Maîtrise des Bouches du Rhône

Estimats centpeuaires,

Us volíem explicar que el dia 24 d'octubre van venir a fer un intercanvi l'Escolania francesa Maîtrise des Bouches du Rhône. Van venir a Catalunya a fer una gira i van aprofitar per pujar a Montserrat a saludar-nos i a cantar.

Quan van arribar, van visitar l'escolania i després van escoltar la salve. Tot seguit vam dinar conjuntament i un cop acabat l'àpat, vam jugar a futbol, a escacs, al futbolí, al ping-pong, entre altres coses. Ens ho vam passar d'allò més bé.

A l'hora d'assaig, van venir a assajar l'Ego sum, i ells ens van cantar tres cançons més. Ens va agradar molt poder-los sentir cantar.



Divendres van descobrir el museu i vam tenir el plaer d'escoltar-los cantar la Salve. Per acabar aquest intercanvi, ens vam fer unes fotos tots junts per tenir un record.

Una de les coses que ens va semblar més interessants als escolans, va ser que assajaven moltes hores i també, que per molt pocs que fossin cantaven increïblement bé. Ens va fer molta il·lusió que vinguessin a Montserrat i s'ho passessin tan bé amb nosaltres.

Fins aviat, 

Pol C. i Bru O.

Comentaris

Amelia ha dit…
La música no té fronteres.

Molt bé. Una crònica molt bonica.