Arribada a Moscou i primeres visites


-->
Hola centpeuaires!!!!

Ahir al matí ens vam llevar a dos quarts de set i després d’esmorzar una mica, quan encara era fosc, vam marxar amb l’autocar cap a l’aeroport de Barcelona. A la carretera hi havia força trànsit però vam arribar a l’hora, tal com estava previst. Feia molt vent i plovia.

Vam viatjar cap a Moscou amb Aeroflot, que és una companyia russa. A la cabina vam trobar una revista on hi havia una foto de l’Escolania anunciant el concert que faríem a la capital russa. Ens va fer molta il·lusió de veure-ho!

Durant el vol vam poder veure diferents tipus de paisatges: ens van agradar molt unes muntanyes molt grans i nevades que eren els Alps. També vam dinar a l’avió: va ser un dinar d’alçada!

El viatge va durar unes cinc hores però no se’ns va fer gaire llarg: alguns llegien, altres jugaven a jocs que havien portat, fins i tot alguns intentaven traduir les revistes russes que hi havia a la cabina (a l’Escolania ens havien donat un paper on hi havia l’abecedari ciríl·lic i les lletres equivalents del nostre).

A la nit, després d’una hora d’autocar, vam arribar a l’hotel Katerína, que està al costat de l’auditori on cantarem. Vam sopar molt bé i, després de repartir les habitacions, vam anar a descansar i a dormir.


Avui ens hem despertat de bon matí i hem esmorzat. Abans de sortir de l’hotel, hem conegut la Natàlia, una guia russa que sap parlar molt bé el català perquè l’ha estudiat a la Universitat de Moscou.


Després hem agafat el metro i hem vist que les estacions són molt boniques, semblen palaus. La primera visita del dia ha estat al Kremlin, que en rus significa la “ciutat antiga”. Hem vist els canons de Napoleó i un altre canó supergran (el més gran del món), que només era per intimidar els enemics, ja que no funcionava. Al costat hi havia una campana (també la més gran del món) que pesa 200 tonelades però que està trencada.


Encara en el Kremlin hem visitat la Catedral de l’Arcàngel, que és l’església on eren enterrats els tsars (que eren els reis russos). I finalment, abans de dinar, encara hem anat al museu de l’Armeria: allí hem vist vestits reials antics, carrosses i uns ous de pasqua molt famosos que tenen el nom d’Ous de Fabergé (que és el nom de l’artista que els va fer).

Per dinar hem anat a un restaurant al costat del Kremlin. Hem dinat molt bé.

A la tarda hem anat al canvi de guàrdia de la tomba del soldat desconegut. Ens han sorprès molt els passos que feien els guàrdies quan caminaven.

I després hem visitat la Plaça Roja i ens hem fet una foto davant de la catedral de Sant Basili.


Ahir, quan vam arribar, no vam notar massa fred, però avui ha començat a nevar i feia mooooolt fred i vent. Ens hem hagut d’abrigar molt.

Finalment, hem arribat a l’hotel i hem fet un assaig de tres quarts d’hora. I després de sopar, a descansar per estar bé per al concert de demà.


Pol i Miquel, Centpeus, Moscou!

Comentaris

Escolans de 4t ha dit…
Hola som la classe de 4t!

Ens ha agradat molt l'article (felicitats, Miquel i Pol!). Tenim algunes preguntes: de tot el què heu vist, què és el que us ha agradat més? Quants metres de neu hi ha?
També voldríem saber a quants graus heu arribat durant el dia. Heu fet ja algun ninot de neu?
Esperem que l'hotel sigui molt guai. Us desitgem molta sort al concert i que us ho seguiu passant molt bé!

Els escolans de 4t
Cori Casanova ha dit…
Bona nit! Cuideu-vos del fred i passeu-ho molt bé. I feu feliços a la gent deMoscou que us vindran a sentir! Seguiré les vostres cròniques!
Cori Casanova

Aida Espelt Vives ha dit…
Gaudiu molt del concert avui, nois!! I tapeu-vos del fred!! Aquí també en fa aquests dies, i força! Una abraçada per tots!!!

A
sergidassis ha dit…
Moltes gràcies per aquesta crònica tan detallada, Pol i Miquel! Que tingueu tots una bona gira, i que el concert sigui tot un èxit!!
Anònim ha dit…
Estimats escolans, com esteu? Com que aneu tan abrigats hem estat fent travesses a la sala de professors a veure si endevinàvem qui era qui! ;-)
Passeu-ho molt bé, cuideu molt els qui s'estrenen en l'aventura de les gires i estigueu ben atents a tot el que descobrireu i aprendreu. Que tingueu un bon concert i que els vostres cants arribin al cor de la gent.
Una abraçada,
Laura
Txell Solef ha dit…
Hola nois desde casa, les imatges que ens envieu són molt boniques, sembla que al final veureu la neu, aqui estem tenint molt mal temps.Gaudiu de les visites i que vagi molt bé el concert.
Lluís i Maica Ventura ha dit…
Bon dia nois! Gràcies per aquesta crònica! Els pares estem contents de llegir-vos i veure que esteu gaudint tant! Una abraçada. Lluís i Maica.
Montserrat Medina ha dit…
Quina meravella de viatge, esteu descobrint tot un món nou, felicitats aventurers!!! Des de Catalunya seguim el blog amb molta emoció, Pol i Miquel ens heu explicat molt bé les primeres experiències.
Continueu disfrutant i abrigueu-vos molt!
Nuria (Fenix) ha dit…
Hola nanos¡¡¡¡
Bonica crónica ¡¡els que fa temps que seguim els viatje de l,escolanía, a terres allunyades, agraim poder compartir les vostres experiencies ,amb aquestes detallades explicaciones.
Bon concert ¡¡¡
Unknown ha dit…
Bon dia! Nois moltes gràcies per les vostres cròniques ho feu molt bé Pol iMiquel felicitats! Avui cantareu devant el public de Moscou segur que ho fareu genial com sempra en devant! !poseu la pell de gallina a tots els que us escoltan.Records des de Catalunya. Us trobem a faltar.
Rosa Fernandez
jvf ha dit…
Sóc Joaquim V. avi de Lluís
Us desitjo un bon concert i una magnífica experiència!!!
Una forta abraçada.
Joaquim V.
Daniel ha dit…
Fantàstica crònica!! Si que heu visitat indrets nous amb tan poc temps. Sabeu aprofitar molt bé el temps i ens encanta que ens ho expliqueu a través del blog. Gaudiu molt de la gira, i la experiencia. Segur que deixeu bocabadats a tot el public. Sou uns crack!!
Per cert heu menjat quelcom típic de Russia?
Anònim ha dit…
Bones.
M’agrada molt llegir les vostres cròniques. Que vagi molt bé el viatge a Oslo.
Joan Capdevila ha dit…
Quina enveja! Tot el que expliqueu és molt bonic i se'ns dubte que esteu aprenent molt de la cultura russa; en alguns aspectes molt diferent de la nostra. Espero que els concerts vagin molt bé!
Moltes gràcies al cronistes per les explicacions.