Viatge cap a Oslo


Hola centpeuaires!

Avui estem fent aquesta crònica des de molta alçada, ja que en aquest moment estem dalt d’un avió que ens porta cap a Oslo. Serà la segona etapa de la nostra gira perquè demà dissabte farem un concert amb l’Escolania de la catedral d’aquesta ciutat.

Després del concert que vam fer ahir a Moscou, que va ser molt cansat, aquest matí ens hem llevat amb noves forces per aprofitar el dia. A l’hotel, després d’esmorzar, ens hem trobat amb la Natàlia, que és la guia russa que parla molt bé el català, i que aquests dies ens ha ensenyat la ciutat de Moscou.



Avui ha fet molt fred i també ha nevat molt. La visita d’aquest matí ha estat dalt d’un autocar. Primer hem fet un circuit i hem vist alguns dels edificis més importants de Moscou. Hem pogut veure uns gratacels que es van construir durant l’època soviètica.

Hem parat per fer una visita a la catedral, que va ser construïda només fa vint anys. Abans de l’edifici de la catedral hi havia una piscina. Hem fet una petita visita i hi hem pogut cantar la Salve Kócsar. La gent que hi havia a l’església ha quedat molt impressionada.

Després, hem anat a comprar records per a les famílies, i al migdia, hem dinat en un restaurant on ens han servit un menjar típic molt bo.


A la tarda, hem agafat el metro però no només per a desplaçar-nos sinó també per visitar les estacions. Són estacions molt maques, grans i espectaculars. Les construïen així per impressionar els que hi passaven. Durant la Segona Guerra Mundial la gent s’anava a refugiar en aquestes estacions del metro.

L’estada a Moscou l’hem acabat acomiadant-nos de la Natàlia. Tot seguit hem agafat un autocar que ens ha portat a l’aeroport. Quan arribem a Oslo anirem amb les famílies que ens acullen.

I, des d’aquí us escrivim, des d’algun lloc entre Moscou i Oslo!


Albert F. i Nil S.


Comentaris

Unknown ha dit…
Hola nois! M'encanta llegir les vostres cròniques, sou lluny però llegint-les fa que us sentim molt aprop.
Heu deixat enrere Moscou però de ben segur us endueu la motxilla ben plena de records bonics, ara acabar-la d'omplir de moments ben especials a Oslo. Que tingueu molt bon concert aquesta tarda!
Molts petons des d'Igualada.
Elisenda
Unknown ha dit…
Hola nois, quina il. lusio tenir notícies vostres. Felicitats pel concert del Moscú i que vagi molt bé el concert d'avui.
Molts petons i abraçades.
sergidassis ha dit…
Heu tingut una guia excepcional a Moscou! La Natàlia coneix molt bé la ciutat, i és impressionant com parla català sense haver nascut ni viscut a Catalunya! Molt bona estada a Noruega!
Imma ha dit…
Hola nois!
Dir-vos que la Natàlia ha quedat molt impressionada de vosaltres. Heu estat un grup excepcional.
Que tingueu molt bon concert a Oslo.
Espero que el museu Viking us hagi agradat molt.
Bona estada.
Petons
Imma (mare Martí Brutau).
Txell Solef ha dit…
Bon dia nois!! Quines visites més boniques i espectaculars, al final heu pogut veure la neu. Disfruteu de l'última etapa del viatge
Joan Capdevila ha dit…
Moltes gràcies per la crònica! Esperem que el concert d'Oslo us vagi molt bé i tingueu temps de conèixer una mica aquesta ciutat.