Última crònica del curs

Hola centpeuaires,

Ha arribat l'última crònica del 100peus d'aquest curs. Després d'un trimestre confinats, donem per acabat el curs i la nostra etapa de primària. Com bé sabeu, els redactors som els alumnes de sisè, i escriure el blog és tota una experiència.

Durant els últims dies, els escolans hem tingut l'oportunitat de retrobar-nos a Montserrat. Tot i estar en una situació excepcional i haver de seguir les mesures de seguretat, hem pogut tornar a cantar tots junts i gaudir de la convivència que tant trobàvem a faltar.


Ara però, comencem les vacances i amb elles donem per acabat el curs. És per això, que avui ens acomiadem com a equip de redactors del 100peus.

Ens ho hem passat molt bé escrivint les cròniques perquè ens permet reviure algunes de les aventures que hem viscut aquest any, entre elles els concerts, la gira i les visites que hem tingut. Esperem haver-vos transmès totes les emocions i sensacions que nosaltres hem tingut al llarg d'aquest temps.

Com a redactors també ha estat un curs peculiar, ja que fer les cròniques des de casa a través de videotrucades ha estat un gran repte.

Ha arribat l'hora de dir adéu als nostres lectors. Moltes gràcies pel suport que ens heu donat al llarg del curs i esperem que els nous redactors se sentin igual d'acompanyats com nosaltres. Ara és l'hora de passar el testimoni als alumnes que faran sisè l'any que ve.

Fins aviat!

Albert T., Arnau, Bru, Pau P. i Pol

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Moltes gràcies al cronistes de 6è!! Descanseu aquest estiu i esperem que el curs que ve sigui millor que aquest; no hauria de ser difícil.