Participació en "Del dolor a l'esperança" del Liceu

Bon dia centpeuaires, 

 

El 20 de setembre l'Escolania va poder participar en la producció del Liceu "Del dolor a l'esperança".

 

 Aquest concert el vam fer a Montserrat, i hi van participar les veus de la soprano Nadine Sierra, la mezzosoprano Elina Garanca, el tenor Xabier Anduaga, el baix Tareq Nazmi, l'Escolania de Montserrat, l'Orquestra Simfònica i el Cor del Gran Teatre del Liceu.

 

Aquest concert era l'inici de la temporada del Liceu i es va fer en honor a totes les persones que han passat per moments difícils aquests darrers mesos amb la Covid-19. Nosaltres vam cantar una cançó que es deia Moreneta, del compositor Alvö Part, i després, el Cor del Liceu va cantar el Rèquiem de Mozart.


Quan vam saber que fèiem aquest concert ens ho vam prendre amb seriositat perquè col·laboràvem amb uns cantants molt professionals i havíem de cantar bé. El divendres abans del concert, vam fer un assaig amb el director, en Josep Pons. Ens va semblar un director molt bo i vam saber que era antic escolà. També vam fer l'assaig de la processó d'entrada, juntament amb el Cor del Liceu.

 

 

El concert va anar bé i ens va agradar molt com cantava el Cor del Liceu. Ens va sorprendre molt que cantaven molt fort.


El dia 27 es va poder veure a través de TV3. Va quedar molt bonic.


Fins a la pròxima,

 

Ton F. i Fèlix B.

Comentaris