L'Escolania participa al Disc de la Marató de TV3

Bon dia centpeuaires,

Ens fa molta il·lusió explicar-vos com va anar l'enregistrament de la participació que fem al Disc de La Marató 2020. La notícia de cantar-hi va ser molt impressionant i molt inesperada per tothom menys pel Prefecte, ja que ell ho sabia d'abans.


L'enregistrament es va fer en dos blocs. El dia 28 de setembre, els nostres companys que feien de solistes van baixar a Barcelona a gravar les seves parts, i el dia 29, a dalt a Montserrat vam gravar el so amb tot el cor i el videoclip.

Primer de tot, vam gravar el so i durant el matí vam conèixer la cantant Rozalen i els seus acompanyants. Ens va semblar una noia molt simpàtica. L'enregistrament va durar tres hores, tot i que a nosaltres ens va passar molt ràpid. Després de la gravació, vam fer recreació fins a l'hora de Salve.

A l'acabar de dinar, vam fer la gravació del vídeo a Sant Miquel. Va ser bastant dur, perquè ens va tocar el sol directament a la cara i molestava bastant, però vam aguantar i va valdre la pena. Va ser molt interessant tot el muntatge que hi havia de càmeres i persones.


El millor de tot va ser que ens van gravar amb un dron del qual el nom és Phantom 4 pro. Quan va acabar l'enregistrament, li vam demanar el pilot que fes un backflip, però ell ens va dir que no perquè el dron no era seu.


Després de la novetat del matí i la tarda, el dia va seguir amb normalitat. Primer vam anar a canviar-nos, ja que anàvem amb saia i ruquet i posteriorment, vam tornar a l'Escolania, vam assajar una mica, vam cantar vespres i a partir d'aquí, sopar, recreació i dormir.

Esperem que us agradi molt el resultat com a nosaltres en va agradar participar-hi. Col·laborar en La Marató és un gran honor. Us deixem aquí un petit tast.

També us animem a comprar el disc de La Marató el dia 29 de novembre amb els principals diaris de Catalunya i a través de les plataformes digitals. El dia 20 de desembre #LaMaratóTV3, dedicada a la Covid-19 i sota el lema #EnsTocaATots, t'espera.

Fins a la pròxima,

Mateu F. i Nil G.


Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Moltes gràcies cronistes per la notícia de la vostra participació al disc de la Marató. Quan surti a la venta el comprarem i l'escoltarem. Enhorabona per la vostra participació a la Marató d'aquest any; la causa s'ho mereix. Tots contra el COVID!
Unknown ha dit…
Visca escolania de monserrat i visca escolans
Unknown ha dit…
Visca la escolania de monserrat jo ja tinc el disc de marato i canteu molt be