Comencem un nou curs!

Hola centpeuaires,


Avui comencem un nou curs a l’escolania. Estem molt nerviosos per començar l'escola per veure els amics de nou després de les vacances d'estiu. Només arribar a l'Escolania hem emprès una nova etapa de la nostra vida. Enguany torna a ser un curs una mica estrany a conseqüència de la Covid-19, però esperem que a poc a poc millori. Ara us explicarem la nova redacció del Centpeus.


Nosaltres som l'Arnau, en Quim, el Jacob, el Miquel, l'Oriol, en Blai, el Gerard, l'Enric, en Jan, en Jaume, el Roger, el Xavier, el Genís i el David, els nous alumnes de sisè de primària. Tenim moltes ganes de començar a escriure les cròniques del Centpeus i explicar-vos tot el que passa a l'escolania el millor possible, ja siguin concerts o altres esdeveniments importants.



El 6 de setembre vam començar l'escola, i abans ja havíem fet activitats com ara campionats d'estiu, gimcanes i nedar una mica a la piscina per refrescar-nos després d'haver assajat.

Ens acomiadem amb una forta abraçada,


Fins aviat!!


Atentament,


Els nous redactors del Centpeus

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Moltes gràcies als nous redactors del 100peus i bon inici de curs! Ja trobàvem a faltar les vostres cròniques! Espero que hagueu gaudit d'una bones vacances amb les vostres famílies i ara toca tornar a estudiar i cantar de valent! Fins la propera crònica; estarem pendents del 100peus.
Silvia ha dit…
Hola Escolans!! Us desitjo molta energia per aquest nou curs i que gaudiu molt de tot el que podeu aprendre i de les noves experiències.
Xavier Torras Soler ha dit…
Hola nois, endavant amb el nou curs que segur sabreu gaudir i aprendre.
llorente.enrich@escolania.cat ha dit…
M'ha agradat molt llegir el vostre blog. Seguiu així i no deixeu mai de disfrutar en tot allò que feu!

Ens veiem!!
Unknown ha dit…
Bon dia,
Felicitats a tots!!!
Esteu fent una gran feina!!!
Esperem amb moltes ganes les properes noticies!
Joaquim i Vera ha dit…
Enhorabona,moltes felicitats a tots per la labor que esteu fent,seguiu així,esperem properes notícies.
Anna ha dit…
Fantàstics nois!! Anirem seguint els vostres escrits!!