Primer concert de la temporada: Castellbell i el Vilar

Hola centpeuaires,

El dia 22 d’octubre vam fer un concert a Castellbell i el Vilar dins el marc de la celebració del 41è Festival Internacional de Cant Coral de la Catalunya Central. Aquest any convidaven corals d’arreu de Catalunya perquè encara hi ha restriccions derivades de la Covid-19, i van pensar amb nosaltres i ens va fer molta il·lusió. 


El dia va començar normal, despertant-nos una mica més tard de l’habitual perquè aniríem a dormir més tard i anant a classe. Després de Salve és quan van començar les coses especials. Un cop acabada la recreació del migdia, vam anar a la sala d’assaig a veure un documental sobre Montserrat. 


Un cop acabat, vam baixar amb l’aeri i ens van ensenyar quin era el mecanisme que permetia l’aeri pujar i baixar i la sala on estan subjectats els cables que aguanten les cabines. 


Tot seguit vam agafar el tren i vam baixar a la segona parada, que era Castellbell i el Vilar. Un cop arribats, vam anar a l’auditori, vam deixar les maletes i vam anar a fer la prova de so. Després vam anar a sopar al restaurant del costat. Teníem tots bones sensacions prèviament al concert. 


Un cop enllestit tot, tocava vestir-nos i fer el quart d’hora de concentració. Vam començar el concert cantant els cants litúrgics, cinc minuts de descans, que van passar rapidíssims, i vam tornar a sortir a l’escenari per cantar els cants tradicionals. 


Ens agrada molt poder tornar a fer concerts. Ara ja hem estrenat la temporada. Esperem que ens esperin molts més concerts i que us els puguem explicar. 


Fins a la pròxima centpeuaires!


Arnau i Gerard

Comentaris