Concert a la Sagrada Família

Hola centpeuaires,

El 17 de desembre vam anar a fer un concert de Nadal a la Sagrada Família, dins del cicle de concerts d'inauguració de la Torre de la Mare de Déu, on hi podeu veure l’estrella que la corona i que es pot veure des de molts indrets. 

Vam anar amb autocar com normalment, però es va trobar un accident i va arribar una mica més tard. A més, mentre hi anàvem, va trobar molt de trànsit. Per tot això, no vam poder fer la visita cultural. Quan vam arribar, ens vam quedar molt impressionants de veure la Sagrada Família per dintre i per fora, és molt gran. Molts dels escolans no l’havien vist mai en directe. Directament, vam anar a fer la prova de so. Teníem el temps comptat i havíem d’anar molt de pressa a fer-la. A més, no només havien d’estar pendent que se sentís bé pel concert de més tard, sinó també els de TV3, que feien proves per poder-lo gravar i retransmetre’l el dia de Sant Esteve.


Després de la prova de so, vam berenar pa amb xocolata, i vam fer més estona de concentració que normalment. La basílica estava plena a més no poder. Entre el públic hi havia persones conegudes i importants com el Bernat Vivancos, directius de l’Arsa, professors, moltes famílies, entre d’altres. També, era una ocasió especial perquè ens acompanyaven els alumnes de quart, que van veure el concert des del públic.


Mentre fèiem el concert ens ho vam passar molt bé i quan vam sortir, com era fosc, vam poder veure l’estrella de la Mare de Déu il·luminada.

Fins a la pròxima centpeuaires,

David i Quim

Comentaris

Joan Capdevila ha dit…
Moltes gràcies per la informació! Realment la presència de l'Escolania va fer més gran la celebració per l'inauguració de l'estrella de la Torre de la Mare de Déu. A veure si un altre dia podeu fer una visita amb una mica més de calma; és un temple extraordinari des del punt de vista artístic i religiós.
Roberto ha dit…
Felicitats 100peus.