Celebrem els 25+2 de la Fundació Cassià Just - Cuina Justa

Hola centpeuaires,

El dia 22 de setembre varam anar a cantar al Paranimf de la Universitat de Barcelona. Ens van convida per celabrar el 25+2 aniversari de la Fundació Cassià Just i el seu projecte Cuina Justa. Quan ens ho van dir no coneixíem el projecte, però vam intentar fer-ho el millor possible. 



Per arribar a Barcelona vam anar amb autobús. Només arribar, vam començar la visita cultural per la Plaça Universitat. Després, ens van ensenyar el pati interior de la universitat. A continuació, vam anar a una sala on vam poder veure tots els quadres dels antics rectors i per finalitzar, ens van ensenyar les sales nobles com la Paranimf entre d’altres.



L’assaig previ al concert, el vam fer després de la visita guiada i vàrem repassar 5 peces del repertori.


Per sopar vam menjar paella, de segon hi havia mandonguilles i de postres poma o iogurt. Tot això cuinat per Cuina Justa. El sopar estava molt bo i el vam fer a l’aire lliure on hi havia un jardí molt bonic amb una font i un riu.



El concert va anar molt bé. El públic es va ficar molt content i va aplaudir molt. Va ser el primer concert de la temporada i vam tornar a l’Escolania feliços de com va anar. 


Esperem que us hagi agradat la crònica. 


Fins a la pròxima, 


Joan G i Bernat C.


Comentaris