Concert a Sant Joan Despí

Bon dia centpeuaires,


Divendres dia 21 d'octubre vam participar d'un concert benèfic a Sant Joan Despí. L'esdeveniment es va dur a terme a la Parròquia de la Mare de Déu del Carme i els beneficis anaven dirigits a la Fundación Diabetes Cero, que es dediquen a buscar finançament per investigar aquesta malaltia.


 
Ens ho vam prendre molt seriosament perquè era molt important. L'església era molt petita, però l'Ajuntament de Sant Joan Despí va participar posant una pantalla a una plaça per tal de poder ampliar l'aforament i així recaptar més diners.
 
 
L'horari de divendres va ser l'habitual dels de concert. Vam anar amb autobús, però no hi va haver pel·lícula. Vam poder fer dues visites culturals molt interessants. La primera va ser a Solidança, que s'encarrega de donar noves vides a objectes i roba ja utilitzats. També promouen la inserció laboral i la formació en col·lectius de risc. Si voleu més informació, podeu clicar al següent enllaç: https://solidanca.cat/ 

La segona visita cultural va ser a la Masia Can Negre, que va ser construïda per Josep Maria Jujol. Actualment és un centre cultural. Ens va semblar molt bonica.


 

Després de la prova de so, vam sopar en una escola. De primer plat vam menjar macarrons amb tomàquet. De segon vam tenir hamburguesa, i per posterior plàtan. El sopar estava molt bo i hi va haver gent que va repetir.


El concert va anar molt bé, però feia molta calor. El caliu de la gent es va notar. L'església estava plena i la plaça també. Estem molt contents d'haver pogut participar en un acte com aquest. Esperem que es pugui continuar investigant la Diabetes Cero.


Fins aviat centpeuaires.


Joan G. i Joan E.

 

Comentaris