Concert a Sant Cugat

Hola centpeuaires,

Avui us venim a explicar el nostre concert i l'experiència a Sant Cugat del Vallès.


Primer vam agafar l'autocar i quan vam ser allà, vam berenar davant del palau abacial, que és on vivia abans l'Abat de Sant Cugat.

Tot seguit vam fer una visita a l'església del monestir. Ens van explicar la part més arquitectònica de la basílica, tot informant-nos que és mig romànica i mig barroca, i mostrant-nos-en exemples.


Després, ens van separar en dos grups per anar a visitar el claustre del monestir. Va ser molt interessant perquè tenia uns 800 anys d'història, i hi havia algunes coses que ja sabíem per què el monestir de Sant Cugat era Benedictí com el de Montserrat. També, però, hi havia moltes de les coses diferents i noves per nosaltres. Van ser unes vistes molt interessants.

Després, vam anar a fer la prova de so a la mateixa església on havíem fet la visita. No sempre tenim la sort de conèixer l'església on cantem i en aquesta ocasió, a més, l'acústica era molt bona.

Tot seguit vam anar a sopar al mateix palau abacial on també vam fer la concentració. Passats 20 minuts, vam anar a fer el concert a la basílica del monestir, on hi havia molta gent que havia vingut a escoltar-nos.

Gràcies a Càritas per donar-nos aquesta gran oportunitat, i esperem que a la gent que el va venir a escoltar els agradés molt.

Fins a la pròxima,

Guillem A. I Tomàs V.

Comentaris